3 Pari/Veliko Bombaž Dekleta Nogavice Poletje Čipke Ruffles Gleženj Nogavice, Otroške Nogavice Trendy Elastična Otrok Princesa Nogavice

3 Pari/Veliko Bombaž Dekleta Nogavice Poletje Čipke Ruffles Gleženj Nogavice, Otroške Nogavice Trendy Elastična Otrok Princesa Nogavice

w161663

Novo

Na zalogi

€3.86 €3.47
Količina

Oznake: lasos dekle nogavice, dekleta nogavice cev, mint girl nogavice, moda za ženske nogavice, čipke nogavice ženske, kape dekle nogavice, kopel ruffle nogavice, modne nogavice, toe nogavice ruffle, najlon nogavice s čipko.

Hvala vam za izbiro nas, vam bo zagotovila z kvaliteto storitev, prosimo, kontaktirajte me, če imate kakršna koli vprašanja.

Zaradi različne stopnje rasti , prosimo izberite velikost po otroka, dolžina stopala.Zaradi ročnega merjenja, 0.5-1 cm napaka je v mejah normale.Zaradi različnih osvetlitev in prikaz, je rahlo barva razlika, upam, da boste razumeli.

Izdelek Kaže

O Povratnih Informacij: 1. Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite vaše pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic .in 5 zvezdic za podrobno oceno vašega naročila. 2. Če ne boste zadovoljni naših izdelkov, se obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije, ali pa podrobno oceno.Zagotavljamo vam bomo 100% rešiti vsak problem za vas.O pošiljki: 1. Priprava Čas: potrebujemo 1-7 delovnih dni za pripravo vaše naročilo glede na naših številnih naročil vsak dan. 2.Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 3.Če še niste prejeli pošiljko v roku 40 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori. 4.Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredniška provizija, carin in davkov za uvoz v vaši državi.Te dodatne pristojbine, morda zbrani v času dostave. 5.Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine.O Jamstva: Če ne boste 100% zadovoljni s kakovostjo vaših nakup v naši trgovini, ga lahko vrnete ali izmenjava elementov v roku 60 dni od dobave datum.Zahtevo: 1.Predmeti, ki jih prejmete v roku 60 dni od dobave datum. 2. Predmeti, ki jih prejmete nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. 3. Vrnitev ladijski promet pristojbina se plača kupec.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki