Skybulls Odraslih/Otrok, Drsanje Zaščitno opremo Blazinice za Kolena, komolci Zapestje Varovala 6/Kos Komplet za Kolesarjenje, Drsanje Moški Ženske Študent

Skybulls Odraslih/Otrok, Drsanje Zaščitno opremo Blazinice za Kolena, komolci Zapestje Varovala 6/Kos Komplet za Kolesarjenje, Drsanje Moški Ženske Študent

w161460

Novo

Na zalogi

€36.15 €18.08
Količina

Oznake: zavihek denarnice luksuznih, kako barve jute preprogo, steklo nosilec primeru, jakna dekliška najstniki, stekla oklepajih 4 mm, zavihek yamaha raptor, fromis9 photocards, fronius kalkulator, zavihek motorja renault.

Opis

- 6 Kosov zaščitne komolec, koleno in zapestje pad kompleti za Odrasle/mladostniki. - Koleno, komolec in zapestje blazine so pritrdilni trak, udobno in udoben za nošenje. - Dihanje vlage absorbcijski bombaž & očesa tkanine za udobje in hlajenje, zelo shockproof, preprečevanje otrok od pridobivanje ranjenih.

Specifikacija:

Material: Obrabo odporna PP Barva: Črna Velikost: S:

Velikost Grafikona

Dva Načina Za Rabo

Povoj Slog:zelo priročno za debele obleko oblečena.Rokav Slog:super za popolno zaščito in ni enostavno, da shift s katero koli gibanja.

Prikaz Izdelka

Garancija

1.Vsi predmeti, ki imajo 1 leto garancije.ČE vaš nakup ne izpolnjujejo tržne kakovosti,primernosti za namen, ali se ujemajo z opisom,smo lahko prepričani, da vaše težave je mogoče odpraviti. 2.Za napačno-poslani predmeti,vas Prosimo, da nas kontaktirate v 48 urah po porodu.bomo poskrbeli, da poda pravilne postavke ali vrniti vse vaše plačilo. 3.Za napako ali napako izdelkih,vas prosimo, da fotografije ali videe,bi pon. ali nadomestila po potrditvi.

Certifikat & Plačila & Povratne Informacije

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<