Laser Distance Meter Merilnik Izravnavo Naprave Ultrazvočni Range Finder Ročni Telemeter Orodje ukrep za Dekoracijo Doma

Laser Distance Meter Merilnik Izravnavo Naprave Ultrazvočni Range Finder Ročni Telemeter Orodje ukrep za Dekoracijo Doma

w161030

Novo

Na zalogi

€9.52 €8.28
Količina

Oznake: razdalja merilnik sndway, mi distance meter, rangefinder nepremočljiva, distanc, laserska libela, engrav laser, kapro ravni, zelena telemeter, Star Vojne, 3d laserski pro.

Opomba : Baterija ni priložena , baterije, ki so na sliki je samo opomin, da kupec kakšno baterijo za uporabo

Laser distance meter merilnik v laser rangefinder

1. Primeren za dekoracijo doma. 2.Uporaba laserja, pritisnite "laser", in če se ne premakne za 5 sekund, Se bo samodejno izklopil laser Funkcijo. 3.Prosim, ne glejte v laserski žarek, niti ne uporablja laser, da ustreli nikomur v oči.

Namestite baterijo, upoštevajte te korake:

1. Glede na smer predala za baterije puščico, da dajo; 2. Pokrov je potiska in potiska odpri pokrov predalčka za baterijo ima pozitivne in negativne (+ in-) palice, prosimo, bodite pozorni na polariteto; 3. Odprite pokrov in namestite baterijo in zaprite pokrov; 4. Baterijo zamenjajte, ko na zaslonu moči majhna, ali če rangefinder se ne izvaja.Opozorilo: če je ena mesecev ali več mesecev, prosimo, odstranite baterije, da baterije za dolgo časa brez uhajanja poškodbe Instrumenta.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<