Trendy Zlato Barvo Bangles Za Ženske Luksuzni Francoski Nakit Cvet Zapestnice Dekle Stranka Ornament Poročne Zapestnice Bangles Design

Trendy Zlato Barvo Bangles Za Ženske Luksuzni Francoski Nakit Cvet Zapestnice Dekle Stranka Ornament Poročne Zapestnice Bangles Design

w160543

Novo

Na zalogi

€4.03
Količina

Oznake: bangle zlitine trendy, ženska srebrno zapestnico bangle nemoteno, muslimanske, obleko islam, zapestnica gucci, zapestnica dubaj, sttaight zlata zapestnica, zapestnica chanel, neposredno zlata zapestnica, stack zapestnica oblikovalec.

Vabljeni !

1 opis izdelka

3 pakiranja

4 Plačilo & Dilivery

5 Proizvodnja povezava

6 O nas

Prosimo, da sledite naši trgovini, da bi dobili najnovejše mode .

Dostava

1.Vsi izdelki bodo poslani v roku 3 delovnih dni po tem, ko je plačilo opravljeno.

2.Mi ladje za hitrejši način:www.apok.si Standardne Dostave ,Epacket ali China Post ,lahko izbirate ladijskega način, ki jih potrebujete .Nudimo brezplačno hitrost dostava način , kot so DHL, FedEx za naročilo višini več kot 300USD.

3.Naša cena ne vključuje drugih skritih stroškov.Običajno smo razglasi, kot je v resnici, da.

Povratne informacije

Vaše mnenje je za nas zelo pomembna za izboljšanje naših storitev .Če ste zadovoljni z nami, prosim, ne pozabite, da zapustijo nas pozitivne povratne informacije (5 zvezdic).Če imate kakršnokoli nezadovoljstvo, vas prosimo, da nas priložnost, da se odpravite težave, preden pustite nas negativne povratne informacije.

Vrnitev

Imamo 100% zaupanje v naše izdelke in cene , v primeru da želite, da se vrnete elemente, ki jih je dobil in se uporabljajo za vračilo , se obrnite na nas roku 3 dni po tem, ko ste ga dobili in nosi dostava nazaj stroškov .

O nas&Storitve

Smo strokovno nakit podjetje v Yiwu Mesto, ki je znan po blagovnem trgu.Kot proizvajalec in trgovec različnih modnih jewelries , na debelo, ki bi obrnite WhatsAPP +8615825791789. Poskrbimo, ugodne cene znanja na visoki kakovosti .Želijo si imeti prijetno nakupovanje !

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki