Keramični Noč Svetlobe Namizno Dekoracijo Lupini Svetloba Nakit Za Shranjevanje Okraski Evropski Stil Postelji Svetilko Roza

Keramični Noč Svetlobe Namizno Dekoracijo Lupini Svetloba Nakit Za Shranjevanje Okraski Evropski Stil Postelji Svetilko Roza

w16010

Novo

Na zalogi

€12.84 €9.37
Količina

Oznake: pero talna svetilka, lučka tabl, srčkan led, lučka led, krpo roza, bitcoin kovanec, 3d zmaj lučka, 3d lučka lesene led, mechosen, namizne svetilke led.

dobrodošli v naši trgovini, Po vstopu v trgovino, lahko prejmete kuponi, upam, da boste lahko vzeli proč vaš najljubši izdelek, želim vam srečno nakupovanje.

Opombe : Dragi prijatelji, zaradi nedavnih epidemijo, je preveč parcele v pošt v različnih državah.Po paket je običajno prevažajo, logistične informacije, morda ne boste našli v kratkem času.Prosimo, bodite prepričani, da je paket, ki lahko prevažajo običajno, vendar logistiko, informacije morda ne bodo posodobljene v času.V posebnih obdobjih, lahko obstajajo posebne okoliščine.Hvala vam za vaše razumevanje.Naslednje je informacije o izdelku:

Tehnični podatki: Velikost: 14*15*16.5 cm / 5.5*5.9*6.5" Keramični barva: biser v prahu pearl bela Teža: približno 600 g Lučka kroglice: Topla rumena LED luči stikalo tipa se lahko sklepajo ločeno (3 LR44 gumb baterije) Opomba: 1. Zaradi ročnega merjenja, vas prosimo, da rahlo napako, prosimo, da poskrbite, da boste ne moti ponudbe 2. Barva lahko razlikujejo od razlike zaslona, prosimo, nderstand.Embalažni material seznam: shell * 1 pearl lučka * 1 gumb baterija * 3 Funkcija poudarki: * 1. Pearl in Shell Svetilke-Pearl in shell svetilke so običajno skrite globoko v kobalt vodo stran od plaže, prinaša lepoto ocean v vašem domu. * 2. Biseri z različnimi barvami-Biseri, ki so osvetljeni s velik Led bo sijaj, ko se gibljejo med mavrica barv, zato imajo pomirjujoč učinek. 6 1/2 cm visok. * 3. Mavrična shell-biser se nahaja v mavrična keramični lupino, ki odraža vsak odtenek in oblike pomirjujoče barve. *4. Se lahko uporablja kjerkoli-baterija napaja, zato je idealen za ustanovitev stranke ali hladno noč vzdušje.Biser lahko odstrani iz lupine in se uporablja samostojno.Vključno z baterijo. * 5. Zabavna Noč Luči-Mehko biser in shell luči so kot nalašč kot nočne luči v vsakem plaža-tematskih kopalnica.Ker je svetel biser je mogoče odstraniti, zato je zelo primerna kot otrok je ob postelji svetilko, ki je primeren za otroke, da bi v kopalnici ali kuhinji, ko potujejo do polnoči.O povratnih informacij: Smo ohraniti visok standard odličnosti 5 zvezd in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosimo, da se obrnete na nas tik pred tem, da nas nevtralne ali negativne povratne informacije.Tako, da bomo lahko rešili vaš problem zadovoljivo.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<