100 kozarcev 4 mm G40 Utrjene Natančnost Krom Krom Jekla Ležajev, Kroglice, AISI 52100

100 kozarcev 4 mm G40 Utrjene Natančnost Krom Krom Jekla Ležajev, Kroglice, AISI 52100

w16000

Novo

Na zalogi

€4.01
Količina

Oznake: g40 lenovo, nož trgovina, okrogla jekla žogo, puller nosijo set, mala hardener, 4 mm kroglični ležaj, žogo jekla skledo, 4 mm ležaj, 6806rs ležaj, kroglični ležaj 6 mm 200.

Pogoj 100% čisto nov

Na Zalogi Yes

Žoga Premera 4 mm

Žogo Material Krom jekla

Količina 100 kos

Razred 40

AISI tip 52100 chrome jekla ležaje kroglice so odlične kakovosti površinskih in dimenzijsko natančnost.Ponujajo vrhunsko odpornost proti obrabi, visoka trdota (Rockwell C 60-66) in visoka obremenitev ležaja zmogljivosti kot rezultat po-utrjevanje.

Chrome jekla je chrome zlitine ogljikovega jekla, ne kromiran jekla.To je približno 95% železa in lahko privlači magnet; Vendar te kroglice niso bile namagnetena, da tega ne bo pritegnil s seboj.

Ogljikov = 0.95 - 1.1%

Krom = 1.3 - 1.6%

Ti chrome jeklene kroglice se pogosto uporabljajo v precizni ležaji, avtomobilske komponente (zavore, servo krmiljenje, razmik gredi), izposoja, mešala, naprave, drsnikov, hitro spojnice, strojno orodje, ključavnice mehanizme, tekoči trakovi, rolerji, pisala, črpalke, koleščki, merilnih instrumentov, ventili.

Kroglice so okolju prijazne non-toksične.Prosimo, bodite prepričani, da uporabite!

Toplo Nasveti:

1. Dimenzijo preverite: to so zelo natančno žoge, ko želite preveriti razsežnost, vljudno prosimo, uporabite mikrometer z natančnostjo vsaj +/-0.001 mm, v nasprotnem primeru rezultati testiranja, ki so verjetno, da se netočni.

2. Package: Kroglice bo lepo zapakirati v prozorno plastično vrečko, nato pa z mehurček sredstev ali karton za zaščito zunaj.

Dostava po celem svetu.Vaš element, ki bodo dobavljeni v roku 24 Ur od plačila, ki jo prejme.Predmeti so običajno pošiljajo, da dan, če plačilo je prejeto pred 17:00 od ponedeljka do petka.Plačila prejeta po 17:00 uri, v petek bo odpremljeno naslednji ponedeljek.Mi ladje postavke dnevno zagotavljamo hitro dostavo.

Vaše zadovoljstvo in pozitiven odziv pomeni vse, kar je za nas.Prosim, pustite povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, prosimo, svobodno, preden zapustijo povratnih informacij.Bomo po najboljših močeh prizadevala rešiti vse težave in vam s čudovito rešitev.

Večja naročila več kot 10.000 KOS, ali potrebujete druge jeklene merila, druge premere kot od 0,3 mm ~ 60 mm, prosimo, kliknite zdaj!Mi bi radi, da sprejmejo vse preiskave in zadovoljiti vsako zahtevam kupca z visoko kakovost, ugodna cena in hitra dostava!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<