Prenosni Zunanji 4 LED Sončna Vrata Lučka Hišna Številka Naslova, se Prijavite Doorplate Hišo Vrt Stranka Dekorativne Luči

Prenosni Zunanji 4 LED Sončna Vrata Lučka Hišna Številka Naslova, se Prijavite Doorplate Hišo Vrt Stranka Dekorativne Luči

w158796

Novo

Na zalogi

€9.86 €7.89
Količina

Oznake: kitajski stranka, čip vrata, osvetljena hiša število velikih, naslov številka, lampion na prostem, led hišnih številk modra, žareti v temno znamenje, prikaz nissan, število sončnih, sijaj pismo.

Opis Izdelka:

Glavni Material:ABS, iz Nerjavečega Jekla

Raven zaščite:IP44

Vrsta baterije:600 ma 1.2 V

LED Količina:4

Sončne celice:Amorfni Silicij 2.5 V 70mA

Noga Tip:15000MCD

Lučka Velikost:18.5 x 6 cm / 7.28" x 2.36"

Število Plaketo Velikost:17 x 13.2 cm / s 6,7" x 5.2"

Značilnosti:

Najti svojo hišo lažje!

Vključuje 30 številk (3 vsako številko od 0 do 9) in 6 abeced (1 vsak od a do f), ki omogoča, da DIY doorplate glede na vaše želje.Velika velikost zagotavlja, da je mogoče prebrati ali videti od daleč.

Ta sončna-osvetljeno doorplate plaketo funkcije vgrajena polnilna okolju prijazne baterije.V Amorfni silikona, svetlobni senzor sončne celice imajo veliko sposobnost za sončne energije zbirko.Zato lahko samodejno polnjenje sama v dnevnem času in osvetljuje v mraku.Bi vaš naslov, številke več vidni v temi.in pomaga vaši obiskovalci, intervencijska vozila in paketov deliverers najti svojo hišo na noč.

V IP44 nepremočljiva standard in zagotavlja popolno zaščito pred vodo, vročino, mraz, prah, olje, in druge, ki niso jedke snovi.

Solar powered naslov znak jasno prikaže vaš naslov, dan in noč.Lepo alternativa vrata številke, je videti bolj classy kot klasične ali keramični hišne številke znaki.Kot sonce sije, čez dan pa bo ostala prižgana, sijaj in osvetljeni celo noč, da dostavi fantje ne bodo zapustili paketov v napačnem hiše več.

Enostaven za Namestitev: Ne napeljave je potrebno in prihaja z vgrajeno baterijo in vijaki.To bi se lahko namesti na steno, nabiralnik, ograje, vrata, itd.Kliknili gumb Za vklop/Izklop, uporabite izvijač, da se določi vijake/nails (prišel v paketih)v leseni vložek/steni, nato pa visi naslov marker za dajanje dve reži v zadnji del glavne enote v vijake.

Paket Je Vključeno:

1Set x Sončna Vrata Lučka

Opombe:

1. Prosimo, dovolite 1-3 cm razlika zaradi ročnega merjenja in 3-5 g za razlike med različnimi barvami.

2. Zaradi zaslona razlika, barve, lahko malo drugačen od tistega, kar pričakujete, vas prosimo, dovolite.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<