Nov Prihod Baby Boy 24" Prerojeni baby Lutke Igrače Mehki Silikonski Realne Prerojeni otroci Tako Resnično Nositi Šport Otroška Oblačila Otrok Darila

Nov Prihod Baby Boy 24" Prerojeni baby Lutke Igrače Mehki Silikonski Realne Prerojeni otroci Tako Resnično Nositi Šport Otroška Oblačila Otrok Darila

w15784

Novo

Na zalogi

€52.60 €36.82
Količina

Oznake: dojenček rodi silicij, lutka prerojeni malčka, baby doll obleke, baby pravi, bebe prerojeni 57 cm, hoomai, ki so prerojeni, prerojeni, lutke 45 cm, črna lutka, ki so prerojeni, bebe, ki so prerojeni.

Nov Prihod Baby Boy 24" Prerojeni baby Lutke Igrače Mehki Silikonski Realne Prerojeni otroci Tako Resnično Nositi Šport Otroška Oblačila Otrok Darila

Zakaj izbrati nas?

1) Najnovejši Modni za vaše dojenčke Lutke

2) veleprodajnih cen (če kupite več od nas,bo postalo naše VIP,uživali v najboljši cena celotnega www.apok.si)

3) Pravi foto žeton z nami

4) krpo in klobuk je vse ročno

5), Kar vidite, je tisto, kar boste dobili, krpo, ki je enak kot sliko..

Lutka Describtion:

1) Material : Mehko silikonsko vinil, uvoženih mehko vinil iz Nemčije, 100% varno in udobno.

2) Baby velikost : 24 palcev približno 58 cm punčko.

3) Oči : Akril oči, izgleda tako realno.

4) Trepalnice :temno rjave kodraste trepalnice , trepalnic barvo in barvo las, usklajevanje.

5) Obrvi : popolnoma ročno sestavljen ravnino .Obrvi je treba ravnati previdno , ne veljajo obrišite.

6) Nos : nosnice so odprte, tako kot dihanje.

7) Ustnice : toplo in vlažno, videz naravno in mehko , si ne more pomagati, ampak želijo, da poljub.

8) Nohti : popolnoma ročno narisane nohti , rdečina nohtov posteljo in prosojen nohte , in celo nekaj nohti življenje mlečno pol lune shap.

9) Kože :koža je najbolj edinstven kraj, ta lutka , oblikovalci bodo porabili veliko časa, da se otroška koža je videti bolj realističen multi-layer.

10) Las : Visoka temperatura žice lasuljo sklopov . 11) Struktura : Glavo, 3/4 okončine so vsi narejeni iz silikona vinil(telo je krpo s PP bombaž).Uvožene mehko vinil proizvodnjo surovin, non-toksične; lutka okončin je lahko dejavnih, se lahko sedijo ali ležijo, silikonski vinil lutka ne more vstopiti v vodo, ne more stati , govorijo ali krmo.

12) Uporaba : otroci, darilo za rojstni dan, otroci igrajo igrače, Božično darilo za vaše dojenčke ali vašega ljubimca in tudi zbirka za zbiranje ljubitelje.

13) Paket vsebina : lutka + oblačil + cucla +steklenico mleka + darilo igrača.

Zadržite dih,

poglejmo celotno lutka show:

Pakiranje:

Toplo poziv

1) oblačila, ki bodo dobavljeni kot dar, običajno bo ladja iste barve, kot je prikazano na sliki, včasih ni na zalogi, vas bomo ladja podoben ena za vas.Če ste um, prosimo, obrnite na nas, preden je vaše naročilo.

2) Naša lutka noge ukrivljen, smo ukrep lutka noge, saj je naravnost v državi, da je dolžina od stegna do kolen plus dolžina od komolca do tiptoes: torej obstaja odklon zaradi različne načine merjenja.

3) cucla, steklenice in darilo igrača, ki bodo dobavljeni naključno, hvala za razumevanje

Barvna neusklajenost

Razlike v barvi so lahko posledica nekaterih drugih razlogov, kot so barve, odsev v monitor, osvetlitev, ozadja itd.Vendar, če ste belive, da je izdelek prejeli v napačne barve, prosimo, obrnite na nas, da vidim, če je vračilo je možno.

Dostava Vsi izdelki bodo poslani v 2-6 dni po plačilu navzdol.Naša Cena ne vključuje davkov ali drugih skritih stroškov, ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli po meri ali dajatve, uvozne tac.upam, da boste lahko razumeli.

Vrnitev

Zagotavljamo vse elemente, ki so v 100% dobrem stanju in visoke kakovosti.

Če ste nezadovoljni z predmeta, iz katerega koli razloga, pls vrnete v roku 7 dni od prejema, ga bomo zamenjali ali vračilo kupnine dana.

Če izdelki imajo vse kakovosti težavo, vam bomo ponudili vračilo za vas.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki