Za Mitsubishi Eclipse Križ 2018-2020 Notranja Vrata Reža za Gume Mat Vode Pokal Pad Proti Drsenju Preproge 12pcs Avto Styling Rdeča, Bela

Za Mitsubishi Eclipse Križ 2018-2020 Notranja Vrata Reža za Gume Mat Vode Pokal Pad Proti Drsenju Preproge 12pcs Avto Styling Rdeča, Bela

w155236

Novo

Na zalogi

€6.54 €6.21
Količina

Oznake: avto plesni, mitsubishi eclipse križ 2020 gumb, mrk križ mat, avtomobilske gume pečat, mitsubishi eclipse križ 2020 vizir, mrk križ mitsubishi, mitsubishi eclipse križ dakar 2020, odbijača rdeče, trim, mitsubishi eclipse, rdeča trim trak vrstice.

Za Mitsubishi Eclipse Križ 2018-2020 Notranja Vrata Reža za Gume Mat Vode Pokal Pad Proti Drsenju Preproge 15pcs Avto Styling Rdeča, Bela

Opis: Izdelek: Vrata Reže Pad, Vode, Coasters, Skladiščenje Pad, Non-slip Preproge,Avto Groove Mat Pokal Mat Material : Naravni Kavčuk Prednosti:Non-Slip/Izklop Modela Avtomobila : Za Mitsubishi Eclipse Križ Ime Modela : 2018 2019 2020 Barva:Rdeča, Bela Package:15 Kos / Set je avto model črke na vrata, za utor preproge.črke oblika je enaka kot na prtljažnik.če vam ni všeč,prosim, ne nakup.Značilnost : Enostavna Namestitev,brez orodja Opomba : Zaradi različnih svetlobe,morda description fotografije bodo različno s pravimi barvami.Vsako neprijetno,iskreno upam, da lahko dobite svoje vljudno razumevanje.Prosimo, preverite pokal mat velikost ste vozila pred nakupom.Hvala, ker ste.Kako Plačati?

1.Pravkar smo sprejeli alipay na www.apok.si, plačate lahko s kreditno voziček, to ni problem.Kot vemo,alipay omogoča pošiljanje plačilnih hitro in varno online.

Kako je z dostavo?

Smo samo ladjo element naslov na www.apok.si.Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov za dostavo pravilen in rezultata.Če nam želite poslati drugi naslov, prosimo, spremenite pravilno naslov v www.apok.si, preden boste plačali.

O Carin in Carinskih Pristojbin

Kot vemo,carin in carinskih dajatev je treba plačati za vsako predmeti, če je predmet, ki je odprl in preverjene s strani carinskih v vaši državi.Naša cena ne vključuje Dajatev, Vrednost Davkov, Carinskih dajatev in drugih dajatev.Te stroške kupca odgovornost.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred oddaji naročila.

Če je predmet, ki se vrne k nam zaradi kupec zavrne plačilo te pristojbine,ne bi ga poslali, da vas še enkrat, razen če kupec dokonča te pristojbine.

Če želite, nas, da pomagajo zmanjšati carinske takse, prosimo, obrnite na nas in nam povejte, kako veliko vrednost, morajo biti označene na računu.nato bomo naredili, kot tisto, kar ste rekli.

Kako slediti?

Bomo ponudili dostave številko, da boste po tem, ko smo poslati predmet, ga.lahko spremljate ta dostava številko v 3-5 delovnih dni kasneje na Kitajskem Post spletni strani.Rečeno je, da smo poslali v to postavko za vas.Prav tako lahko spremljate ta dostava številko v Post spletni strani svoje države, potem ko je ta postavka je zapustil kitajska carinska uprava.Če ugotovite, ne moreš slediti tej dostava številko v post spletni strani svoje države, morda post office ni upload dostava informacij na spletni strani ali pa se odloži za prenos,vendar je še vedno dostava zdaj.Ne skrbite, nič.

Kako, da se vrnete?

Sprejemamo, da se vrnete na to postavko, če vam ni všeč, ko ste ga dobili.Vendar boste morali plačati stroške prevozov, ko ga pošljete nazaj.Naš povratni naslov je napisan na www.apok.si, zato vas prosimo, poslati predmet, nazaj k naši pravi naslov.Če je ne najdete, se obrnite na nas,nato pa vam bomo podrobnosti naš naslov.

Kako do nadomestila?

1.Povrnili vam bomo uresničiti vaše plačilo NI IZGOVOR, če ne morete priti v to postavko na koncu.

2.Povrnili vam bomo uresničiti vaše plačilo wiht NI izgovor, če je ta postavka je poškodovana ali zlomljena v proces dostava.

3.Povrnili vam bomo uresničiti vaše plačilo wiht NI izgovor, če je ta postavka ni mogoče uporabiti dobro, vendar vas prosimo, opišite, zakaj se ne uporablja se tudi s fotografijo in video prvi.

Kako poslati?

Če ne želite, nas, da vračilo vaše plačilo, vam lahko vprašajte nas poslati novega, da boste NA ENKRAT, to ni problem.Veseli smo, da ne, dokler ne boste zadovoljni.

Če je težko za vas, da se USD plačila iz tujine,nas lahko prosite, da resent novo,potem vam bo dal novo referenčno številko.To ni problem.

Povratne informacije

Lahko nam dobre povratne informacije in Celoten 5 star približno opis,ladijski promet,komunikacije, če ste zadovoljni.

Če imate kakršnakoli vprašanja,prosimo, da nas kontaktirate NA ENKRAT,vam bo odgovoril v najkrajšem možnem času po tem, ko smo ga preberete.

Če ste predmet, ki je poškodovan,pokvarjen in ni mogoče uporabiti dobro,nas kontaktirajte NA ENKRAT, potem bomo vračilo plačila ali poslati novega, da boste, če vam je všeč.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki