1/8 BJD lutka Model luštna igrača dodo kuža

1/8 BJD lutka Model luštna igrača dodo kuža

w155049

Novo

Na zalogi

€41.10
Količina

Oznake: bjd lutka, matryoshka roza, littlest pet shop igrača, ken, margarita lutka se priteče v park, ptica dodo, 13 bjd lutka, prerojeni, bjd fotografija, 16 bjd lutka.

Spoštovani kupec, dobrodošli v naši trgovini!

Vse igrače so goli, vključno z glavo, telo, razen lase in ličila, oblačila in čevlji in drugi dodatki, naše brezplačne dostave, za par oči, če vam je všeč, se obrnite na mene.Hvala, ker ste. 1 Očmi:

izbirate lahko barvo oči,ali bomo ladja oči, barvo naključno,hvala.Ličila je neobvezno: Ličila je samo obraz navzgor, ne vključujejo telesu navzgor.Bomo make up za obraz kot sliko, vendar smo lahko samo poskrbite, da je podobnost je približno 70%-80%.Tam še bi lahko rahla razlika med posameznimi lutke. 2 Poštnine:

Gole lutka potrebovali 3 delovnih dni, da bi.

Make up doll potrebujejo 5-7 delovnih dni, da bi.

Izdelki so poslane za ePacket ALI Kitajska Post Air Mail, da je večina držav v 15-30 delovnih dni.Čas dostave je odvisen od različnih destinacij in druge dejavnike, lahko traja do 45 dni. 3 Povratne informacije:

1. Naš cilj je zagotoviti najvišjo Raven Storitev za Stranke!

2. Če ste zadovoljni z našo storitev in izdelek, samo cenim, da ste lahko pustite nas POZITIVNE povratne informacije s 100% napolnjena pet zvezdic za vse DSRs.

3. Če vsak problem se je zgodilo, vas Prosimo, da nas priložnost za rešitev tega problema in se obrnite na nas in mi bomo rešili vsak problem za vas v nobenem trenutku.

4. Prosim, NE pusti negativne povratne informacije, brez obrnite na nas prvi, ki bodo vplivali na naš račun res slabo.

5. Razumevanje je zelo cenjena in vas vabimo, da nas kontaktirate kadarkoli, vam bomo odgovorili v najkrajšem kot smo lahko.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki