6" Ultra Tiho Vod Ventilatorja 110V 220V Močan, Mešani-Pretok Izpušnih Ventilator za Kuhinjske Nape prezračevalno napravo za Prezračevanje HDD-150P

6" Ultra Tiho Vod Ventilatorja 110V 220V Močan, Mešani-Pretok Izpušnih Ventilator za Kuhinjske Nape prezračevalno napravo za Prezračevanje HDD-150P

w154601

Novo

Na zalogi

€115.08 €98.97
Količina

Oznake: 200 fan, Fan, izpušni ventilator, 220v izpušni ventilator, bonnet vent, izpušni krilnega, visi fan 220v, asus ventilator, portabl fan, bladeless usb ventilator.

Draga&Guan HDD-150P 150mm Izpušni Ventilator Ultra Tiho Mešanih tokov Inline Vod za Stanovanjsko Poslovnih Kopalnica Prezračevanje (6 palcev)

Elegantna Oblika: Fan telo iz varstvo okolja materiala z lepe linije in lahka teža, dvojna izolacija.Fan rezilo je izdelana v skladu s hydromechanical načelo, da bi dosegli optimalen pretok zraka in zračnega tlaka, visoke učinkovitosti dela in nizko porabo energije.

Manjši Hrup: Fan znotraj proizvedeni z dvema plastjo za absorbcijo zvoka in zvočnega vala luknje, da se zmanjša raven hrupa.

Varnejše in bolj Priročno: Dvojni premer povezave, tesnjenje-up, neprepustnih in shockproof.Backdraft blažilnik izdelani v notranjosti, da se prepreči vrnitev zraka in žuželke.Razred zaščite: IP44.

Večfunkcijsko Podpora: Lahko izdelana z uporabniku prijazne funkcije, kot so časovni zamik, temperature občutek, senzor vlažnosti ali drugih prilagojene funkcije.

Uporabo multi-scene: Ta serija ventilatorjev, ponuja rešitev za prezračevanje težave, še posebej v krajih, kjer ljudje delajo, živijo in nizko raven hrupa, je potrebno, kot sejni sobi, pisarni, hotel, javni kraj, prebivališče, bolnišnice, telovadnice in podobno.Opis izdelka

Draga&Guan, Strokovno Prezračevalnih Naprav Proizvajalec

Draga&Guan, ki se osredotoča na R&D predelovalne dejavnosti zraka zamenjavo, svežega zraka prezračevanje in prezračevalnih naprav, je moderno high-tech podjetja z glavnimi proizvodi, kot so mešani tok inline vod, ventilator, ventilator, AC in DC navijači.

Izpolnjujejo Varnostnih Standardov

Vse naše proizvode v skladu z CCC CE, SPS certificiranja, predvsem imamo v lasti več patentov za naš mešani tok ventilatorja izdelkov.Smo v ospredju splošno moč in blagovne znamke vplivajo na prezračevanje industriji.

HHD-150P Parametrov

- Dvojna Hitrost: Low/High - Napetost: 115/230 V

- Moč: 143/150 W

- Frekvenca: 50/60 Hz

- Hitrost: 1850/2500 (MIN)

- Količine zraka: 410-530 m⊃3;/h

- Zračni Tlak: 240/300 Pa

- Hrup: 26/31 dB

- Življenje: Čez 50000 Ur

- Teža: 4,0 KG

- Tekoče (Amps): 0.2/0.25; 0.47/0.55

- Električni tok Tip: AC

- Rezilo Material: PP-Plastika

Izjemna Podpora Strankam

Držimo se trdo delajo na povečanju naše prednosti v predprodaji, prodaji, po prodaji in drugih vidikov za stalno izboljševanje naših storitev in izdelkov.Naša želja je, da bi Draga &Guan vodilna znamka v srednje in visoko prezračevanje izdelkov.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<