Keyestudio KEYBOT Kodiranje Programiranje Izobraževanja Robot Komplet + Uporabniški Priročnik Za Arduino STEBLO Grafično Programiranje

Keyestudio KEYBOT Kodiranje Programiranje Izobraževanja Robot Komplet + Uporabniški Priročnik Za Arduino STEBLO Grafično Programiranje

w154591

Novo

Na zalogi

€41.09
Količina

Oznake: keyestudio, arduino robot, arduino, c programiranje arduino, keyestudio kit, keyestudio robot, microbit programiranje robota, keyestudio starter kit, arduino internetnih storitev (isp), arduino keyestudio.

34115371908985779 BBC mcirobit ZDA $ 35.00 / US $ 25.00 / US $ 7.50 / US $ 4.99 / US $ 8.50 / US $ 8.00 / US $ 7.99 / US $ 6.50 /

1.KEYBOT Pregled

V bližnji prihodnosti, veliko stvari morda ne bo treba več storiti za sebe, ker roboti lahko, da nam pomagajo narediti veliko stvari.Torej, kaj ne prihodnosti robot izgledal?Kaj lahko stori?

Lahko je pod nadzorom človeškega glasu.Ne uporabite daljinski upravljalnik.Samo pritisnite gumb za vklop in robot bo začeti delati nekaj, kar si rekel, in nikoli naveličal.

Poleg kuhanje, tam lahko še en magično funkcijo.V poletnih mesecih, se je vreme zelo vroče.V tem času, boste zagotovo želeli spiti kozarec soka.Tako dolgo, kot daš naročil, robot bo pobrala sadove in jo položi v svoje telo.Čez nekaj časa, bo sok piti, in je lahko zamrzne sok.Okus je bolj okusna.Roboti imajo tudi veliko čarobnih funkcije, ki vam omogočajo, da uživajo preprost, hiter način življenja in prihodnosti roboti postali bolj odlično.

Zdaj, recimo, DIY KEYBOT robot.V KEYBOT robot, ki temelji na enostaven za uporabo in prilagodljiva odprtokodne platforme Arduino.KEYBOT nadzorni odbor prihaja z RJ11 plug, tako da je zelo enostavno povezati drugi senzor module s samo en kabel.

Robot, ki je namenjen v kovinsko konstrukcijo, trdna in trajna.Skupščina je zelo preprosta, prepričanje, lahko namestite tudi KEYBOT v 30mins.

Kot je za KEYBOT kodiranje, boste izvedeli, kako bi začeli z Arduino programskem jeziku C in Mixly blok platformo.Tudi začetnik brez kodiranja izkušenj lahko enostavno razumeti, grafični program.Vzemite možgane na navdihujoče potovanje skozi svet programiranja.Začnite zdaj! 2.KEYBOT Parametrov Zunanje napajanje območje: 7-12V Trenutno Območje: minimum 800mA Motornih Hitrost: 6.0 V 100rpm/min nadzor Motorja poganja TB6612 Tri skupine line sledenje modulov, za odkrivanje črno-bele črte, z večjo natančnost in se lahko uporablja za anti-padec nadzor, kot tudi.Ultrazvočno modul se uporablja za zaznavanje ovire razdalje, izogibanje spredaj ovira, ko je razdalja zaznana je manj kot določeno vrednost.Bluetooth modul je lahko seznanjena z napravo Bluetooth na mobilnem telefonu, na daljavo nadzor KEYBOT.Izklopite Bluetooth, ko programiranje.Ščit je dva servo vmesnikov.Lahko dostop do zunanje napetosti 7~12V.

Za Več Deatials:

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<