Lepe Modre Oči, Trepalnice Ženska Okna Zavese Spalnica Kuhinja Dnevna Soba Dekoracijo Okna, Zavese za dnevno Sobo

Lepe Modre Oči, Trepalnice Ženska Okna Zavese Spalnica Kuhinja Dnevna Soba Dekoracijo Okna, Zavese za dnevno Sobo

w154159

Novo

Na zalogi

€25.48 €15.28
Količina

Oznake: pletene zavese kuhinja, byetee zavese, palice za zavese dnevna soba, vintage postavke kichen, umre zavese, modra turque zavese, Strani Masko, tassel trim, zavesa za živo soba, film okno.

Opis izdelka: Gladko,mehko in enostavno za čiščenje

Velja za: Dnevna soba, spalnica, kuhinja in druge windows

Barva: Kot je prikazano zgoraj

Dimenzije : Glej velikost grafikonu

Opomba: Zaradi različnih monitorjev, barve so nekoliko drugačni.Pred nakupom, prosim, primerjajte ga s svojo velikost. (Velikost bo 1-5 cm zaradi ročnega merjenja.) Hvala za vas razumevanje.

Opomba:

×2 je dva-kos zavese.

Za primer: 135w×235h×2 je dva-kos zavese, skupna širina je 270 cm, 135w×235h je eno-kos zavese, širina je 135 cm

Pošiljko 1. Trgovina je čezmejno , tako da bo trajalo dlje časa, da se dostavo, tipičen čas prihodov iz med 20-59 dni.Če ne želite čakati tako dolgo, prosimo, bodite Express plačilo ali ne da kupiti.Če potrebujete hitreje, ladijski promet storitev, kot so DHL ali EMS, prosimo, obrnite na nas.

2. Ne bomo Odgovorni za svoje Carine.

3. Mi ladje predmet na Ali preveriti naslov privzeto.Če želite spremeniti vaš naslov, vas prosimo, spremeniti to v Ali prejemanje naslov, PREDEN boste plačali.Ali napišite vaš nov naslov na Ali beležko.Prosimo, navedite vaš točen naslov v podrobno in popolno ime; če navedete svojo telefonsko številko, da bodo bolje.

Povratne informacije

Če ste prejeli naročilo, prosimo Potrjuje, da je blago nepoškodovano .Če je blago poškodovano, prosim, ne prijavite se za naročila, Ne potrdi prejem na alibaba, se obrnite na nas prvič.Prosim, pustite sporočilo, da me o vašem vprašanja in poškodovanih fotografij o naših izdelkov, Bomo poslali novega za vas.Če ne želite, novo, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, mi vam bo dala nekaj vračilo glede na poškodbe izdelkov.

In če niste zadovoljni s točko ali pa se je izgubil na poti in želite pustiti slab povratne informacije ali odprite sporu, se obrnite na nas v času.Negativne povratne informacije, ne more rešiti problema, se obrnite na nas težave, Zato smo lahko to popravimo in da si srečen.

Hvala vam za vašo podporo, in veselimo se, da vam lahko zagotovimo najboljšo nakupno izkušnjo spet na www.apok.si!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<