FORUDESIGNS Meri z Lastnimi Logotip Tiskanja Ženske Vulcanize Čevlji z Visoko Platformo, Čevlji, Superge Višino Narašča Čevlji Zapatos

FORUDESIGNS Meri z Lastnimi Logotip Tiskanja Ženske Vulcanize Čevlji z Visoko Platformo, Čevlji, Superge Višino Narašča Čevlji Zapatos

w153843

Novo

Na zalogi

€9.03
Količina

Oznake: črni edini, dekle loafer, fendi, natisnjen, chetah print čevlji, ravno ženska, čevlji snicker čevelj, ženske čevlje klin pete platformo, dame čevlji s 44 velikost, gospa vulcanize čevlji, zavezat ženske.

Vrnitev in Garancije:

1.Vsi izdelki so pregledani pred odpremo,tako da, če niste zadovoljni z nakupom,si lahko izmenjujete predmete v enem tednu in vam žganci cantact nam v roku 24 ur od prejema vašega nakupa.

2.Ladijski promet, in se mu zaračuna se ne vrača in strank, bi morali biti odgovorni za vse naboj, ki se vračajo in reshipping.

3.Vse vrne prispevke, ki morajo biti v originalni pogoji,vključno polje in pribor,Moških naredil napake, ni zagotovljeno,kot je zlomljena,opraskan in tako naprej.

4.Foy vse predmete,prosimo, pošljite po EMS ali lokalno post, ko pošljete nazaj.

Povratne informacije.

1.Kupec je zgodnje potrditev, bodo zelo cenjeni po prejemu artiklov.

2.Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj,ki smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije 4/5star za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in servece.To bo samo vzemite 2 minuti, vendar je ta 1 minuto je zelo pomembno, pomembno za nas.

3.prosimo, kontaktirajte nas, preden spore ali pušča negativne ali nevtralne povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave.

Pogosta VPRAŠANJA;

Q:Če bi ga,ko se ladja moje naročilo?

A:Moj prijatelj,bomo poslali vaše naročil v roku 2-5 delovnih dni.

Q:ali obstaja številko za sledenje za moj predmet?Kako slediti informaiton?

A:Da,smo ladjo, da vsak withe številko za sledenje,in si lahko ogledate status pošiljke na ustrezni spletni strani.lahko spremljate v

Q:Smo factory Outlet, rad bi, da nakup več kosov vaš element,kaj je veleprodajno ceno?

A: Zdravo, hvala za vaše vprašanje, če bi želeli, da kupujejo velike količine, prosimo, pošljite e-pošto na nas, vam bomo najboljšo ceno, hvala!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki