Preprosta Sodoben Nordijski Elk Prugasta Vezene Zavese Bombaža in Platna Zavese za Spalnico, dnevno Sobo, Zavese Okna Zavese

Preprosta Sodoben Nordijski Elk Prugasta Vezene Zavese Bombaža in Platna Zavese za Spalnico, dnevno Sobo, Zavese Okna Zavese

w153373

Novo

Na zalogi

€19.73 €13.42
Količina

Oznake: zavese zavese, roman, vezene drevo zavese, perilo zavese, til, umre zavese, eleganten zavese nit, kitajska zavese, zavese, posteljnina trak, film okno, koralni zavese, dekor nordijske.

1000074546506588 Nasveti: Cena: 1.Cena je samo za en kos zavese ali til 2.Cena ne vključuje Palica/Tieback/Tassle/biseri/Železniški in Čipke.Velikost: W= Širina H= Višina 1.če potrebujete druge višine, se obrnite na nas, da bi dobili ceno. 2.Zaradi gub, širina zavese in tila treba dvakrat za širino okna.Obvestilo: 1.Prosimo, dovolite rahlo odstopanje (1-3cm) zaradi obrobljanje. 2.Vse elemente, ki so za pravi streljanje.Vendar, različnih monitorjev lahko povzroči barvah, da se nekoliko razlikujejo. 3.Nega: oba zavese in tila je Mogoče Oprati Z Rokami Nežno!Če velikost ni primerna za vas, se, prosimo, obrnite na nas.Sprejemamo po Meri.

Plačilo

Plačate lahko s pomočjo Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro debetno kartico, WebMoney in bančno nakazilo.

Pošiljko

Mi bomo poslali izdelek v roku 3-7 dni, ko je vaše plačilo, je končan.Vedno uporabite UPS/Fedex/DHL/TNT/Rusija Express-SPSR.

Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Ti stroški so kupci " odgovornost.

POVRATNE informacije:

Vaše povratne informacije so zelo pomembne za nas.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

Če niste zadovoljni s predmeti, ki ste jih naročili, prosimo, obrnite na nas pred odhodom negativne povratne informacije.Bomo lahko s skupnimi močmi rešiti vse težave.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<