57/70Pcs Pin Izmetalni Terminal Puller Avtomobilski Auto Komplet Žice Sprostitev Odstranite Orodje Izbrati Priključek Crimp Pin Nazaj Iglo Kompleti

57/70Pcs Pin Izmetalni Terminal Puller Avtomobilski Auto Komplet Žice Sprostitev Odstranite Orodje Izbrati Priključek Crimp Pin Nazaj Iglo Kompleti

w153238

Novo

Na zalogi

€6.08 €3.59
Količina

Oznake: les, lesni orodja, puller, shortkiller diy, ležaj pesto puller, mtb orodje, tanko robljenjem orodje, moški dela, puller škripec, konec izmetalni kit, klimatska naprava ročna orodja.

Opis:

- 100% popolnoma nova in visoke kakovosti

- Izdelan iz visoko kakovostnega materiala, trpežna in praktična za uporabo

- 70 Kos priključek za odstranjevanje ključno orodje, terminal pin puller puller popravila odstranjevalec ključno orodje, ki se uporablja za najbolj priključkih konektorjev

- Material-pin priključek za odstranitev orodje je izdelano iz nerjavečega jekla in umetne mase.Z zatiči so izdelani iz jekla, širine med zatiči lahko spremenite, kot je potrebno, in to je prilagodljiv in vzdržljiv.

- Funkcijo-pin priključek za odstranitev orodje lahko enostavno odstranite terminalskih žic iz izkoristimo priključek in dodati nove žice, ne da bi povzročil kakršnokoli škodo.

- Združljiv-pin priključek removal tool je primerna za večino priključek priključki in se lahko uporablja v večini avtomobilov, motornih koles in drugih elektronskih naprav (npr. gospodinjski aparati).

- Enostavno za uporabo-vam ni treba, da ločite odprite terminalov v elektronski obliki , je ročica, ki jih pin odstranitev orodje lahko enostavno potegnite ven ali potisnite v žic ali dodate nove žice.

- Komplet vsebuje -26 × posamezen pin extractor, 26 × dvojno pin napo in 18 × ohišje orodje.

- To orodje kit je namenjen za odstranjevanje elektronske opreme brez poškodovanja opreme.

- Ni treba, da ločite do terminala, samo push in pull terminal pin z orodjem nastavitev.

- Ta komplet je univerzalno orodje za najbolj priključek priključki in se lahko uporablja na večini avtomobilov, motornih koles, in drugih elektronskih naprav (e.g.gospodinjski aparati).

Specifikacije:

* Enotni Pin, Širina: 0,8 mm, 1 mm, 1,2 mm, 1,4 mm, 3 mm, Enojna Pin Nasvet.(Pribl.)

* Dvojno Pin Notranje (Zunanji Premer) Premer: 2 mm (3,5 mm), 3 mm (4,5 mm), 3 mm (8 mm), 4,5 mm (6 mm), 6 mm (7,5 mm), Dvojno Pin Krog.(Pribl.)

* Premer ohišja: 2 mm 2,5 mm 3 mm 3.9 mm za 4,9 mm 6,2 mm.(Pribl.)

* Barva: Kot kažejo slike

* Količina: 70 / 57

Paket Je Vključeno:

70* Zahteva Za Vnos Pin Centrifuge

(ALI 57* zahteva za vnos Pin Centrifuge)

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki