Inteligentni Pometanje Robot Samodejno Čiščenje Stroj za Pometanje Sesanje z Zbiranjem Tri-v-enem sesalnik

Inteligentni Pometanje Robot Samodejno Čiščenje Stroj za Pometanje Sesanje z Zbiranjem Tri-v-enem sesalnik

w153180

Novo

Na zalogi

€4.11 €2.38
Količina

Oznake: čistilec robot vacuum, mop nadstropje, smart pometanje robot, samodejno robot sesalnik robot, tla zajemalka, v čisto robot, lilin robot sesalnik, čiščenje robot čistilec, ilife nova, metlo robot.

Značilnosti:

1. Preprosto delovanje: izdelek se lahko začne z enim gumbom, in celotna hiša je avtomatsko očiščena, brez človeškega nadzora, in lahko očistite v središču pozornosti in po robu.

2. Nizko šumno delovanje: V metla je nizka raven hrupa pri delu, in to poteka tiho, brez motečih počitek.Uživajte tišina, ta trenutek.

3. Močna sesalna moč: izdelek sprejme sesanja, vključno z dolgo blato, pometanje rezila, ki ne pušča sledi v celotnem procesu čiščenja.To je opremljen z globo prepustni filter za čistilo za čiščenje.

Opis:

Ta izdelek je inteligentno pometanje robot z veliko močjo sesanja, en gumb start, velika zmogljivost baterije dolgo življenjsko dobo baterije, priročno in praktično.

Specifikacije:

Velikost: 20*20*6 cm

Teža: 421g

Material: ABS + elektronske komponente

Nazivna napetost: 3,7 V

Nazivna moč: 5W

Nazivna frekvenca: 50hz

Paket Je Vključeno:

1* Smart metla (brez baterije)

Opombe:

1. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

2. Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<