Obrat Za Podporo Kovinski Geometrijske Planter Imetnik Visi V Zraku Rastlin Imetnik Zlate Barve, Zraka, Ananas Za Dom Dekor Kovinski Rastlinski Nosilec

Obrat Za Podporo Kovinski Geometrijske Planter Imetnik Visi V Zraku Rastlin Imetnik Zlate Barve, Zraka, Ananas Za Dom Dekor Kovinski Rastlinski Nosilec

w151035

Novo

Na zalogi

€6.43 €4.18
Količina

Oznake: srce lonec, za dom, visi rastlin, zelena ovce, zrak rastlin tillandsia, zlato velikan stroji za sajenje, lonec, tillandsia, rastline držalo, stojalo, zrak rastlinski nosilec.

Značilnosti

1. Moderen stenski dekor - to kmečko visi vaza je gorgeously oblikovan in kot nalašč za gojenje zraka rastlin.To je odličen dekorativni pripomoček za obešanje na stene, na voljo so sobe, stropov in za notranjost, teraso ali vrt.

2. Geometrične oblike - roman geometrijske dekorativni design, lepo in praktično.Diamant, ki je oblikovan načrta ohranja zraka rastline bolj stabilen in se ne boji padca.Primeren za večino vrst zraka, rastlin.

3. Vsestranski - uporabite svojo domišljijo za uporabo zraka, rastlin, kljuke, da lahko prilagodite, kot okraski.Ne samo prilagaja zraka, rastlin, ampak služi tudi kot lampshade za majhne čebulice v dnevni sobi ali spalnici.

4. Enostaven za namestitev - Material :304 nerjaveče jeklo in aluminij zlitine lupini prekrita, pozlačeno, z verigo.Zadel žebelj kladivo, kjer želite, nato postavite na zračno rastlin držalo.To je dobro darilo za družino ali prijatelji

Specifikacija

Material: 304 nerjaveče jeklo in aluminij zlitine zunanjo oplato v zlati barvi z verigo.Package: 3Pcs.

Velikost: pot je bila 25.04 cm v višino, 8.51 cm v širino in 17.78 cm v verige dolžina

Barva: Zlata

Prosimo, upoštevajte, da Tillandsia Zraka Rastlin ni vključen.

Čiščenje Nasveti:

1.Prvič za uporabo, lahko uporabite beli kis ali limonin sok in nekatere druge šibke kisline, pralne tekočine za čiščenje izdelkov.

2.V procesu uporabljajo, če je izgleda malo umazana, lahko uporabite blag detergent z malo tople vode ali hladne vode za čiščenje.

Paket Vključuje:

1x Stojalo

1x Verige

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<