Original 100W Vape Kit 2000mah graditi v polje baterije mod (za 3,0 ml tank elektronska cigareta kit Vaper Vape Pero Vaporizer

Original 100W Vape Kit 2000mah graditi v polje baterije mod (za 3,0 ml tank elektronska cigareta kit Vaper Vape Pero Vaporizer

w150457

Novo

Na zalogi

€12.99 €12.08
Količina

Oznake: aristech, veip, djv, 16850 nosilca za baterijo, mod, vaporwav, SUB DVA, tank vape, profesionalno elektroniko ohišje, vape.

Najnovejši 100w polje mod vape komplet z 2200mah zidava-v baterije 3.0 ml tank Spremenljive Moči 40W-100W Elektronska Cigareta

1. Spremenljivka Puissance/Napetost: 100 w

2. Nit: 510

3. Rezervoarja: 3.0 ML

4. Baterija kapaciteta: 2200 mah

Pakiranje seznamov :

1* mod ( Buit-v baterija )

1* atomzier

1* usb polnilec

1* manuel

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.

Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

1. Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.Vsi izdelki so pregledani pred odpremo, tako da, če niste zadovoljni z nakupom,si lahko izmenjujete predmete v 7 dneh in se boste morali obrniti nam v roku 24 ur od prejema vašega nakupa.

2. Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili,bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.

Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.

1. Mi bomo poslali blaga, takoj ko je mogoče, po polno plačilo, je bila potrjena.Če plačilo ni na voljo, bo vaše naročilo samodejno zapre.

2. Prosimo, bodite prepričani, da ponudijo svoje Podrobno Ime/Naslov/ Pošta koda/telefonska številka, jo mora prevoznik na Mednarodne Pošiljke.

Ob parceli je vrnete zaradi vaše napačne informacije, ne bomo ob odgovoren.Vse stroške zaradi napačne bodo podatki, ki jih kupec.

56188 Nov prihod

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<