Dawapara Prilagojene Po Meri Tarot Kartice, Ogrlico, Obesek, Večjih Arcana Iz Nerjavečega Jekla Talisman Amulet Ogrlica

Dawapara Prilagojene Po Meri Tarot Kartice, Ogrlico, Obesek, Večjih Arcana Iz Nerjavečega Jekla Talisman Amulet Ogrlica

w150217

Novo

Na zalogi

€3.85
Količina

Oznake: tarot de krova, lenormand, slovanski, čarovnica zelena tarot knjiga, krova tarot, arcana, tarot, tarot karte mundi, sigil tarot kart, tarot čarovnica.

Ime izdelka: Tarot kartice ogrlico, Barva : jeklo barva / zlata / črna Dolžina: 45 cm ogrlica / 60 cm ogrlica Material : nerjaveče jeklo Zakaj izbrati nerjavno jeklo: 1. Brez rje; 2. Alergijske; 3. Močan anti-kisline,anti-alkalno; 4. Ne deformacije; 5. Ne zbledi.Slog izbor:eno stran/ dvojni stranski

Pozor!

prosimo, da nam pošljete vzorec,ki ga želite, kot so: Slog 2 ali pa samo 2

Če ste prilagodite eno stran, prosimo, izberite eno vzorec.

Če ste prilagodite dvostranski vzorcev, vas prosimo, upoštevajte, dveh stilov, če je samo en vzorec, ki je ugotovil, da mi bo poslal isti vzorec na obeh straneh.

Če ne boste opomba vzorec v vaše naročilo, bom poslal naključni vzorec.

Unpatterned izdelki

Vzorec, kar pomeni, Slog 1 : Bedak .-So vam želi si imel nekaj več vznemirjenja v vaše življenje?Morda ste pripravljeni, da poskusite nekaj povsem drugačnega, ki jih bo v novo smer?Ali želite novo priložnost na ljubezen, ali si želijo skok v novo kariero, Bedak tarot kartice pravi: "Vzemite srečo!"

Ta nedolžna in otročji pustolovec prinaša svobodo in se sprašujem, v svoje življenje.Morda je malo nepreviden in naivno, ampak Bedak nas spominja, da je včasih smo morali vzeti preskok vere, da odprete vrata v novo razburljivo avanturo.

Stil 2: Čarovnik. –Čarovnik tarot karta je čudovita kartico, da bi dobili v branje!To je vse o kaže svoje sanje in ustvarili življenje, ki si želijo za sebe.Čarovnik je tudi o novih začetkov, in ima znanje in sposobnosti, da ustvari svet, kako natančno je to želi.

Ne samo ob preskok vere, Čarovnik vas opominja, da imate kaj je potrebno za uspeh, vendar morate biti proaktivni, in opravljajo svojo moč.On vas spodbuja, da uporabi svoj razum, talente in sposobnosti, da uresničujejo svoje sanje, namesto da samo čaka (ali v upanju) za njih, da se uresničile.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<