Intel Core i7-970 Procesor i7 970 3.20 GHz 12M 6-jedra Socket 1366 brezplačna dostava

Intel Core i7-970 Procesor i7 970 3.20 GHz 12M 6-jedra Socket 1366 brezplačna dostava

w150171

Novo

Na zalogi

€51.78
Količina

Oznake: intel i7 3770, i7 10700 k, strežnik procesor intel core i7, I7 3770, hm67, AMD, CPU, core i7 intel, i7 intel, puce sx jedro.

Nasveti:

Vsak element so bili testirani in so kritično pred odpremo izvršen ,Smo

zgraditi več testiranje postaje posebej za CPU ,prosimo, da kupite z brezskrbno.

Glej pred namestitvijo CPU:

1, odstranite izvirno CPU, čiščenje prahu na fan in sklop hladilnega telesa, čiščenje ostankov hladilnega telesa v prvotno mast, še posebej težko mazilo je treba temeljito očistiti, to je zelo pomembno!

2, v pravo smer v novo CPU, in na vrhu CPU, prevlečene s tanko plastjo masti.Ne dal preveč, samo lahko bi zapolnili vrzel med top CPU kovinski kontakt in sklop hladilnega telesa.Najbolj idealno (v paketih, smo predstavili silikagel kot primer, stisnite primerno 1/2 masti)

3, dal nazaj, da je sklop hladilnega telesa, prvi prst pritisnjen plavuti premikanje gor in dol nekajkrat, tako da je notranjost mazilo enakomerno širjenje in izpušni zrak, nato pa po digitalni zaporedje označevanje vijak plavuti na (ali diagonalno) postopoma okrepila, vsako rotacijo krogov privije pod vijakom, ni dal vijak na koncu zaporednih rotacije, dokler ne omejeno bilance.

4, če CPU v pralni po točki ni svetlo, lahko uporabite radirko obrišite, da je kovinski kontakt CPU plošča (včasih CPU tla, prah in znoj lahko obrnete), ali matično ploščo (matično ploščo BIOS razrešnice potrditev podatkov).Pomnilnika lahko uporablja tudi za no radirko.

Opomba: za CPU, kot so odkritje CPU temperatura previsoka, ali ko je temperatura visoka in nizka nestabilnost, CPE in pomnilnik ni svetlo, prosimo, da skrbno preverite nad 4 če želite preveriti, velika večina težav je mogoče rešiti.

zakaj izbrati nas?

1:Konkurenčno Ceno:naše podjetje se zavzema za računalniške periferne opreme prodajo izdelkov, smo najbolj konkurenčno Ceno.

2:One-Stop Shopping:nudimo vse Vrste računalniških Delov.

3:Strokovne službe:Imamo strokovno ekipo in učinkovito delo tok, ki nas vodi, ki ponujajo najboljšo storitev za naše stranke.

4:Preizkušen pred odpremo;Varnost pakiranje polje

5:Procesor imajo eno leto garancije,spomin imajo tri leta garancije.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki