50pcs/veliko Gumb Domov Flex Kabel Za iPhone 5S 6 6plus 6s plus 4.7" 5.5" Meni Senzor Skupščine Traku Nadomestni Del

50pcs/veliko Gumb Domov Flex Kabel Za iPhone 5S 6 6plus 6s plus 4.7" 5.5" Meni Senzor Skupščine Traku Nadomestni Del

w150107

Novo

Na zalogi

€20.30 €19.09
Količina

Oznake: ef 550 watchbands, kako sliko stekla, ef m4 3 samodejno ostrenje, stekla watch 4 f 3, glava slike življenje, kaki moški tovorov, palčni tablični računalnik 4 ram, f12 cena ferrari, sponke za lase luxary.

_____________________________________________________ 50pcs/veliko Gumb Domov Flex Kabel Za iPhone 5S 6 6plus 6s plus 4.7" 5.5" Meni Senzor Skupščine Traku Nadomestni Del _____________________________________________________ Tehnični podatki: 1. Novi nadomestni Deli za iPhone5S/6/6S/plus. 2. Visoke Kakovosti, S Številko Za Sledenje. 3. Testirajo, preden odpremo,dela odlično. 4. Dostava v roku 2 Delovnih dni po tem, ko potrdite plačilo. 5. Velika količina na zalogi. 6. Dolgo Garancija:12 mesecev. _____________________________________________________ Paket vključuje: 50 kos x ( Home gumb Flex Ploski Kabel ) _____________________________________________________ Naše Storitve: nudimo podporo na debelo,Prosimo, contect nas, če potrebujete več, vam bo dal Najboljši ceni na debelo.Prosimo, ne pozabite dodati nami za vaše Najljubše Trgovine seznamu,se bomo naložite nove izdelke !Splet: _____________________________________________________ O Ladijski:

. Postavke, bo poslana preko registrirani letalski pošti v roku 48 ur po prejemu plačila, očiščeno.

. Postavka dostava številko za sledenje bo svetoval za vas.Prosimo, da se obrnete na lokalni pošti po vaši pridobite številko za sledenje.

. Postavke, bo poslana preko Kitajske Post Air Mail ali na Švedskem Post, in približno 15-30 delovnih dni, ki jih lahko prejmete izdelka.Najprej obrnite na nas, če ne prejmete točko za več kot 30 dni.Hvala za vaše razumevanje.

. Čas dostave ob nakupu Lokacij, če izberete China Post Letalom,

. Podpiramo tudi hitro pošiljke za "EMS" "DHL" "UPS" (potrebujete dodatni stroški).

O Povračilu Stroškov:

. Vse naše izdelke, so bili preverjeni in pakirani v dobrem stanju.

. Če ne boste zadovoljni, ko boste prejeli vaš element, ga vrnite v 30 dneh za zamenjavo ali denar nazaj.

. Prosimo, da vse originalne predmete, nepoškodovano, v re-saleable pogoj za vračanje predmetov.Vrnitev pošiljke stroški kupca odgovornost.

. Obrnite se na nas, preden boste vrnili.

O Povratnih Informacij:

. Povratna informacija je zelo pomembno, da je www.apok.si kupujejo izkušnje.Verjamemo, da boste lahko uživali v dobro kupca izkušnje z nami.Če ste zadovoljni z nakupom in naše skupno storitev, prosimo, vzemite si minuto, da pustite nas pozitivne povratne informacije s splošno Podrobna Prodajo Rating(DSR) 5-Star.

. Če naletite na težave, se o čemerkoli, vas prosimo, da nam pošljete poizvedbo in potrudili se bomo, da vam pomagajo rešiti to vprašanje.

. Če menite, vse insatisfaction, prosimo tudi vas prosimo, da nam sporočite, da nam drugo priložnost, da jo popravi preden se odločite, da zapustijo katerokoli nevtralne ali negativne povratne informacije.

O Plačilu:

. Mi bomo samo ladje elemente za dostavo naslov, ki ste ga potrdili z www.apok.si, zato prosimo, potrdite, registriran naslov na www.apok.si spletne strani točna.

. Morebitne uvozne dajatve ali pristojbine, ki so kupca odgovornost.Hvala vam za vaše razumevanje.

Pišite Nam:

. Delamo pomoč in odpravljanje težav, ves čas, odgovor bo treba storiti v roku 48 ur.Če ne boste dobili odgovor, se znova pošljite vaše sporočilo še enkrat.

. Prosimo, pišite nam prek www.apok.si sporočilo.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki