15pcs Diamond Prevlečeni Drill Bit Nastavite Ploščice Marmorja steklokeramična Kronske Žage Vrtanje Svedri Za ročna Orodja 3 mm-42mm

15pcs Diamond Prevlečeni Drill Bit Nastavite Ploščice Marmorja steklokeramična Kronske Žage Vrtanje Svedri Za ročna Orodja 3 mm-42mm

w14943

Novo

Na zalogi

€7.52 €7.45
Količina

Oznake: granit strojev, električno orodje, , 6 inch kronske žage, holesaw strešnik, concret vaja, diamantno vrtanje, orodja orodja, 55mm kronske žage, strešnik orodje, holesaw set.

Featuer:

Visoka Togost Diamond

Ta strešnik za kronske žage so narejeni iz industrijske razred ogljikovega jekla z nikelj-platirani, prevlečeni telesu, da se upre proti koroziji.Zgostitev korund premaz na vrhovi, ki ponuja vrhunsko rezanje moč za maksimalno vrtanje rezultatov.

Izjemno Oster

Vsako luknjo vrtati malo je bilo obdelanih z gladko in natančno dokončaj, da spodnji rez odpornost in vaja tlak, poveča ostrino in uporabo vode za mazanje.Odlično za izdelavo čist in natančen luknjo na stekla ali keramike in znatno razširitev drill bit življenja.

Veliko Varnostno Luknjo

Ti keramični sveder skupaj z veliko varnostno luknjo olajšali vstop hladilne vode in pobeg žetonov.Kar vrtanje proces bolj enostavno in se sprostite.

Široko Uporabo

Obstaja 15 različnih velikosti, ki je priložen temu stekla vrtanje nastavite, da izpolnjuje različne zahteve.Kot nalašč za vrtanje stekla, ploščice, steklenice, bloki, kozarci, vlakna, steklo, porcelan ploščice, keramične, vitrificirani, opeke in kamna.

Velikosti: 3/4/5/6/8/10/12/14/16/18/20/22/25/26/42mm

Paket Vključuje:

15PCS Diamond Prevlečeni Drill Bit

Opozorilo:

Prosimo, da hitrost v 800-1000 na minuto, nizka vaja tlak in povečane rabe vode, mazanje bo razširila drill bit življenja.

In prosim, nadaljujte dodajanje vode, ko diamantni svedri so delali na steklo ali keramiko.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<