CVNC Cvet Življenja 8" Opomba G Grlo Čakro, Motnega, Quartz Crystal Petje Skledo

CVNC Cvet Življenja 8" Opomba G Grlo Čakro, Motnega, Quartz Crystal Petje Skledo

w149150

Novo

Na zalogi

€43.57
Količina

Oznake: veliko skledo zvok, quarz kristalno skledo, skledo pojejo, gemstone zrno, hematit reikija, veliko kristalno skledo, cvet življenja, kristali kremena petje skledo, cvet življenja obesek, mat lepljivo za avto.

Prikazni Element

To je CVNC Cvet Življenja 8" Opomba G Grlo Čakro, Motnega, Quartz Crystal Petje Skledo Free Shipping Stroški

Kaj je Kristalno Petje Skledo?

Kristalno petje bowl je high-tech, 99.99% pure naravne crystal pesek, stopljenim v tekočino pri visoki temperaturi 3000-4000 stopinj, in je vključena v vakuumu, brez okolje, da bi se izognili mehurčki ali nečistoče v proces, da bi dosegli Popolni obliki v enem kosu Benifit Kristalno Petje Skledo:

Učinki kristalne pojoče sklede so takoj:

1. Čakro Zdravljenje

2. Duhovno Zdravljenje

3. Trenutna Sprostitev

4. Energetski Bilanci

5. Vzpostaviti Zdravo Okolje Kristalne Pojoče Sklede se uporablja: 1.Zvočne terapije 2.Joga 3.Skupina meditacija 4.Delavnice 5.Duhovne vaje.Kristalno Petje Skledo uporabite način:

Če želite, da bi zvok, obstajata dva načina: eden je zadel počasi, drugi pa je trenje, vendar je večina načinov je v obe smeri skupaj.

Ljudje morali biti tiho, razdelimo na tri delu kristalne pojoče sklede mesec.Nato izberemo tri točke zadel.Ali veliko sat prisluškovanje način, da je uporaba metode slikarstva veliki satelitski knock šestkrat.

Nato s kladivom trenja rahlo, Metode trenja točke naprej(v smeri urinega kazalca) in obratno (v nasprotni smeri urnega kazalca), naprej je dodana nova energija(popravilo), energetika(driska) odprave, je izključena.Ko knock kot pastirjev vode, je le lahko, ni treba preveč težko, ko trenja sila hoče tudi, nenadoma ne težka.

Previdnostni ukrepi

Hranite zvoku enakomerni, ne pustite, da gredo.Zvok bi bilo treba ohraniti v obsegu, ki je sprejemljiv za vas.Preveč glasen, bo pa v hrupu.Prav tako je zelo pomembno, da je kristalne pojoče posode je zelo krhka, prosimo, uporabite to nežno.Ko je porabljena, zvok je lahka in pustite, da ga ustaviti, seveda.Prosimo, ne dotikaj se ga z rokami.Ta bo uničil njeno notranjo strukturo.Po dolgem času, to ne bo zvoka.Če res želite, da ga ustaviti hitro, lahko uporabite palico, da pritisnete.Ampak še vedno uporabljajo manj.CVNC blagovne Znamke obljubil 1.Sklede bo deliveried v 5 delovni dan;In kupec bo prejel postavke v 7-14 delovnih dni. 2.Ladje, ki jih DHL, FEDEX, UPS, ali EMS itd. glede na kupca lokacijo. 3.Nedelujočo ali Izgubi med prevozom,willquicklyreplace za brezplačno.CVNC blagovne Znamke Zgodba

Leta 1990, Jinzhou Mesto Uspeh Quartz Tovarne Stekla sedež.Namenjena za raziskave in razvoj quartz petje izdelkov.V 2000, izdelkov se je začel izvažajo po vsem svetu.Do sedaj, je izvažajo v več kot 50 državah in regijah.V letu 2015, prva brandCVNCwas začela.Zavezano, da ljudem z najvišjo kakovostjo izdelkov in storitev.Toplo Poziv zato, Ker različne države carinski pravilo je drugačen.Prodajalec ne zavezujejo, davek na carinsko takso,se plača kupec.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<