VGA LCD Krmilnik Odbor Za 10.4" NL6448AC33 640 x 480 slikovnih pik LCD Zaslon

VGA LCD Krmilnik Odbor Za 10.4" NL6448AC33 640 x 480 slikovnih pik LCD Zaslon

w14887

Novo

Na zalogi

€24.93
Količina

Oznake: 5 palčni voznik odbor, 3 palčni zaslon hdmi, 7 palčni ips zaslon, LCD na dotik, hdmi vga 2av zaslon lcd gonilnik odbor, 7 palčni ips zaslon lcd, 7 palčni voznik, av10, 8 palčni ips lcd, 8 palčni zaslon ips.

LCD Krmilnik Odbor:

VGA LCD Odbor Dela za LVDS COMS 31P 41P Vmesnik LCD Zaslon

Vhodno Napajanje: 12Vdc Več kot 2A.

Pridejo V Pripravljenosti Model, Če Ni Vhodnega Signala

Pripravljenosti Model

Video Vhod: VGA

OSD: Brig h kateri Kontrast Auto Jezik In Tako Naprej

Jezik: Angleščina Francoščina Nemščina Španščina Italijanščina In Tako Naprej

Odbor Velikost: 107mm x 52mm x 18 mm

Združljiv Delo Z:

10.4 palčni 640 x 480 slikovnih pik

NL6448AC33

Seznam vsebine :

1× VGA LCD Krmilnik Odbor RTMC7B-A

1× 2 CCFL Inverter Odbor

1 x Kabel LVDS

1× Tipkovnico S Kabel

Tukaj so načini plačila, kot je opisano spodaj, ki jih uporabljamo običajno, poleg platformo.

Mi bomo poslali izdelek v 3 delovnih dneh ASAP ko ste oddali naročilo.(Expcet počitnice)

Prosimo, potrdite vaše naročilo, naslov in telefonsko številko, ki je desno, če želite spremeniti naslov, se obrnite na nas firsly.

Dostava s običajen način bodo prišli v 15-60 dni.Če potrebujete izdelek nujno, se obrnite na nas za pošiljanje, ki jih express dostava,bomo preverili express ladijskega stroškov za vas.

OPOMBA:

Ne glede na to, kaj se je zgodilo, vas prosimo, da nas kontaktirate na prvi čas, namesto da pustimo negativne povratne informacije ali odpiranje spora .

Bomo poskušali naše najboljše, da pomaga rešiti problem ali pon./povrnili.Prosimo, da nam zaupajo in nam dajejo možnost, da vam služijo.

Če ne boste prejeli postavke v 15-60 dni, prosimo, preverite številko za sledenje ali pa nam pišite.

Vsako delovanje težave, Mi lahko zagotovi brezžične tehnologije podpore v delovni čas.

Če blago razdelijo v ladijskega prometa, prosimo, obrnite na nas po tem, ko je prejel blago, bomo poslati ali vračilo vas.

Eno leto garancije od dneva, ko je izdelek prodal.Nekatere tehnične težave je mogoče rešiti na spletu.

Težave analize in streljanje :

T1: LCD-zaslon prikazuje črn zaslon po vklop.

S1: 1. Prosimo, potrdite, ali se osvetlitev zaslona kabel priključen na booster odbor(inverter odbor).Če ne, ga priključite napajanje in znova.

S1: 2. Naredite nekaj izmenjavo test: Sprememba vhodnega signala za testiranje; Spremeniti napajalnik za testiranje; Spremeniti signal vir za testiranje; Spremeniti v signalni kabel za testiranje; Spremeniti LCD zaslon na test.In tako naprej.

T2:signalnega kabla ne priključite na zaslon priključek.

S2: Če je vaš zaslon je eDP spojnik zaslona, vendar si kupil odbora, ki so primerni za LVDS priključek zaslona.Na primer, če je vaš zaslon LP156WX4-TP(X)(X), vendar boste dobili krmilnik odbor, ki ustreza za LVDS krmilnik krovu, kot LP154WX4-TL(X)(X), ne bo tekmo zaslonu.Nato prosimo, izberite vrniti razlog "dobili napačen izdelek".Ali se obrnite na prodajalca prvi.

T3: LCD zaslon, na sliki ni prikazano pravilno ali kažejo tudi beli zaslon.Ali LED tipkovnica utripa rdeče in zeleno izmenično.

S3:1.Poskrbite, da je signalni kabel, ki se priklopi na LCD zaslon priključek s pravo smer. (Pin1 na Pin1, nekaj plošča priključek kabla je lahko sestavljen z dveh smeri, tako da včasih, ko jo spremenite nazaj smer, to bo dobro delo)

S3:2.Prosimo, preverite, ali je ločljivost zaslona LCD je enako, kot je ločljivost zaslona LCD controller board (Prosimo, da upravljavec odbor link za nakup, ki je označena združljiv ločljivost, uporaba zaslona vrsta iskanja na omrežje, da potrdite svojo podporo resoluciji), če ne, kontaktiraj prodajalca, nekateri odbori po posodobitvi strojne programske opreme bo odpravil to težavo.

T4: LCD zaslon ima slike, vendar je zelo temno. (Uporaba svetlobe baklo če želite preveriti, ali notranjosti na zaslonu sliko ali ne)

S4: Prosimo, potrdite, ali se osvetlitev zaslona kabel priključen na inverter odbor (booster odbor).

Če za povezovanje pogoj je OK, morda inverter odbor zdrobljen, če ulov to težavo, se obrnite na nas, mi lahko pošljete zamenjavo.

T5: zaslon ohranja ponovni zagon po vklop.

S5: vhodni tok moč tok je premajhen, prosim spremenite tok z večjimi izhodni tok (2A ali večja od 2A)

T6: Vklop, po nekaj sekundah, bo zaslon gre črn zaslon.

S6: Če ne priključite signalni kabel (ni vhodnega), da bo vstop v način pripravljenosti po nekaj sekundah moči.Povežite vhodni signal ob vklopu in uporabite tipkovnico, da preklopite na ustrezen kanal.

T7 : Ko ne priključite signalni kabel LCD, napajanje na krovu, tipkovnica LED rdeče ali zelene.In potem, ko priključite kabel LCD zaslon, tipkovnica LED je izklopljena.

S7: To je posledica opredelitev signalni kabel, napačna, se obrnite na prodajalca, da potrdite, če je prodajalec je združljiv LCD zaslon signalni kabel ali ne.

T8.: Računalnik zazna, da voznik odbor je povezan ampak LCD zaslonu ne prikaže.

S8: Če HDMI ali DVI signal priključen.Prosim nastavite na računalnik za zagotovitev, da HDMI izhod DVI, ki je na voljo.

T9: Ločljivost je ne podpira.

S9:1.Prosimo, spremeniti v druge resolucije, da potrdite, če jih lahko prikaz normalno ali ne.

S9:2. Vhodna ločljivost, ki je v nasprotju z LCD menu ločljivost zaslona, to je posledica, da je LCD zaslon krmilnik odbor piše skupna ločljivost, ki ustreza posebnim sklepom, in nadzorni odbor meni prikazuje skupno resolucijo.Če želite, da se prikaže isti resoluciji, ki jo potrebuje za spreminjanje EDID podatkov na LCD zaslonu.Če naletite na to stanje ter potrebo po izboljšanju to, prosimo, obrnite na nas.

T10: zaslon prikazuje več barv, fotografijo, spreminjanje, ko si samo moč odbor ali Barvni zaslon prikazuje tovarniško način OSD ob vklopu in vhodnega signala na krovu.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki