Brezplačna Dostava,,10.1" slim LCD matrika B101AW06 v. 1 LTN101NT05 N101I6-l0d BA101WS1-100 za ACER ASPIRE ONE D255 D260 D257 D270

Brezplačna Dostava,,10.1" slim LCD matrika B101AW06 v. 1 LTN101NT05 N101I6-l0d BA101WS1-100 za ACER ASPIRE ONE D255 D260 D257 D270

w147232

Novo

Na zalogi

€22.20
Količina

Oznake: N101L6, acer d257, b101aw06, acer aspire 5733z tipkovnico, acer iconia w700, ap13b3k baterije, acer aspire one d257, acer aspire 5738 baterije, acer video kartice, acer zaslon.

Mednarodni kupci, prosimo, upoštevajte:

(2)prosimo, skrbno preberite naš uredbe in predlogov, preden bi element.to je zelo pomembno.

(3)Če boste potrebovali velike količine.lahko me kontaktirate po e-pošti..bom dal nekaj popust.

Pred nakupom: če imate posebne zahteve..obvestite me, ko vam naročilo artikla

uredbe in predlog:

1) Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno.Te stroške kupca odgovornost.

2) če se odločite, HongKong post air mail ali HongKong post parceli ali Kitajska post gospod pošte ali po Kitajsko post zraka parceli.bodo vzeli več časa, kot EMS in drugih izrecnih način, in lahko ne sledi, da vam blago na spletu, ampak to je razlog, zakaj je na tako briljantno ceno!

3), če želite, da se je odločil gospodarstvo dostava načine, kot je kitajska, post air mail,itd., je ponavadi 28-40 dni .Predlagam, da bi bolje odločil, EMS , zato, ker kitajska post air mail in hk post zraka poštnih storitev zelo slaba, da so ponavadi izgubil parceli in zamude..včasih traja 1-2month .če ste izbrali možnost HK POST in china post air mail povzroči izdelek pokvarjen..to je kupca odgovornost.Ne morem povračilo denarja..če ste izbrali možnost dostave načine prosimo, cosider skrbno .

4)če DHL ali ups ..ko ste živijo v oddaljenih območjih.Ups, DHL ali zaračuna dodatne pristojbine ,bom obvestiti, da boste čim prej.Če klica ne morete sprejeti mg v 3 dni ..sem se spremeni dostava načine, da EMS

Omejitev odgovornosti:

1. Prodajalec ni odgovoren za rok dobave.Je, ki jih prevoznik, razen v času Praznikov, in se lahko razlikujejo glede na paket in cilj.Če dostave v zamudo, ali elemente, ki so poškodovan v tranzitu,prosim email nas.

2. Prodajalec ni odgovoren za carinjenje in carinskih dajatev zaračunajo na kupca coutry

3. Da zagotovite, da boste dobili ste, da brez davka ob uvozu, bomo ugotovi kot "DARILO" z nižjo vrednost.Ta nižja cena ne odraža skupno ceno, ki ste ga plačali ali tržne vrednosti izdelkom in ne veljajo za države z različnih tarifnih predpisov.Morebitne uvozne dajatve ali pristojbine, ki so kupca odgovornost.

Odpremo in Ravnanje

Mi lahko zagotovi naslednje hitre dostave pot do kupca:

1) DHL / UPS / FebEx / TNT / EMS / SF

HongKong post air mail / HongKong post parceli

Kitajska post air mail / China post zraka parceli

2) naših proizvodov običajno dostava po ems, je potrebno skoraj 7 dni .Brezplačno dostavo storitev od vrat do vrat, po EMS.lahko tudi odločil ki express dostava po sebi..

3)če DHL...ko ste živijo v oddaljenih območjih.DHL zaračuna dodatne pristojbine ,bom obvestiti, da boste čim prej.

4) prepričajte Se, da mi sporočite vaše osebne nastavitve, kot so ladijski prevoz,razglasi, vrednost itd.pred plačilom.

Poprodajne Storitve:

1)garancije je za 60 dni, 7 dni v zameno za delovni predmeti,razen zdrobljen, strmoglavilo tovora (Kupec plačati za vrnitev, ladijski promet pristojbina).

2)Pls preverite, ali element, ki je združljiv za vaš model pred naročilom.Ne zameno za nezdružljivo vprašanja.

3)ko prejmete predmet ..prosimo vas, da preverite element wether zdrobljen...če zlomljena..me kontaktirajte in poslali fotografijo o izdelku mi.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki