Colorlight 5a-75e led prejema kartice, video steno krmilnik za p5 prostem, v zaprtih prostorih led rgb matriko

Colorlight 5a-75e led prejema kartice, video steno krmilnik za p5 prostem, v zaprtih prostorih led rgb matriko

w14721

Novo

Na zalogi

€15.52 €14.28
Količina

Oznake: rgb navijači krmilnik, matričnih, solor polnjenje krmilnik, 423 mhz daljinski upravljalnik, 4 gb grafična kartica, big krmilnik xbox, led rbg, LED Trakovi, led rgb trak, ecran.

colorlight 5a-75e led prejema kartice, video steno krmilnik za p5 prostem, v zaprtih prostorih led rgb matriko

Ključne Funkcije:

5A-75E sprejemnik kartica je zasnovana za prihranek stroškov za stranke, zmanjšati točk napake in napake verjetnost. 5A-75E sprejemnik kartica , ki temelji na 5A sprejemnik kartica, vključevanje najpogostejša HUB75, da se zagotovi visoka kakovost prikaza predpostavki, bolj zanesljiv, bolj skrbi, bolj dostopna.

Integrirana HUB75, bolj udobno in nižje stroške.

• Vrhunsko kakovost prikaza: visoko hitrost osveževanja, visoko barvne globine, in visoko svetlost s konvencionalnimi žetonov. • Podporo za vse vrste prikaza modul mainstream izdelkov (5A pomeni, da vsaka vrstica, vsak stolpec, v vsako optično branje, vse žetone, in vse oblike). • Uporabo bolj naprednih algoritmov, tako da prejme kartico, da bi povečali uporabo sredstev, da bi izboljšali kakovost prikaza. • Podporo za visoko natančnost slikovnih pik-za - pixel kalibracijo v Svetlosti in chromaticity. • Podpora za velika površina zaslona. • Strokovno načrtovanje in strogo testiranje, da se zagotovi visoka kakovost in zanesljivo.

• Podpira vse običajne pošiljanje kartico ColorLight, kot so T7 pošiljanje kartice, V7 HD Pošiljatelja, Gigabit NIC, DMB, itd.PS:5A-75E je updatment na podlagi 5A-75B,Zaslon ne mešajo uporabo 5A-75 in 5A-75B

Zakaj Izbrati Nas:

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<