Kakovost blaga 1 kos 30 zob motornih Rearview mirror plastike, orodja za Hyundai Tucson Kia Opirus Villa avto

Kakovost blaga 1 kos 30 zob motornih Rearview mirror plastike, orodja za Hyundai Tucson Kia Opirus Villa avto

w146644

Novo

Na zalogi

€4.68
Količina

Oznake: hyundai tucson usb, hyundai sonata nalepka, notranjost tucson, smd 4 taktni stikalo tipa pritisni gumb, prestavna ročica hyundai solaris, hyundai tucson ogledalo, krat ogledalo motornih, železo yaxun, hyundai i20 zvočnik, Hyundai Tucson.

Prosimo napišite svoje ime in priimek na "prejemnik", bo to priročno osebo, vam bo pomagalo prejemu najkrajšem možnem času, hvala.

Prosimo, upoštevajte, da vaš države carinsko službo, lahko izvajajo odgovornosti ali prometni davek, hvala Logistika: različnih državah logistika način, hitrost in čas bo razlika, prosimo, izberite glede na svoje potrebe, hvala.Kitajska je poštni paket; Hong Kong poštnih paketov: 30 - 60days.EMS: 15-30days.DHL, UPS, FEDEX, 4 -- 20 dni, Če jo potrebujejo različne količine za ta izdelek in othermodels, prosim, pustite sporočilo in bom odzove takoj, hvala. 8) Če je naslov, fedex, DHL ali UPS oddaljenem področju.prosimo, povejte nam, preden boste plačali za to,shipping stroški so različne.Prosimo, upoštevajte, da vaš države carinsko službo, lahko izvajajo odgovornosti ali prometni davek, hvala 1), so Vam 7 dni v stik z nami in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol. 2) Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje.posebnega razloga za vrnitev, in vaš pad#. 3) povrnili vam Bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.apok.si.Lahko pa izberete, da zamenjava

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<