Naravni Led vrst Obsidian Ročno Osem pokrovitelji guanyin ogrlico, obesek, velikost:68x47x7mm

Naravni Led vrst Obsidian Ročno Osem pokrovitelji guanyin ogrlico, obesek, velikost:68x47x7mm

w14597

Novo

Na zalogi

€40.02 €8.40
Količina

Oznake: guanyin kip, kwan yin kip, avalokitesvara, bodhisattva, buda statu, tisoč strani guanyin, guanyin porcelana, keramični guanyin, leseni buda, kuan yin kip.

velikost: 68x47x7mm

ogrlica : Naključno ujemanje druge slog ogrlice

dobrodošli, da

Obsidian Uvesti :

Obsidian, znan tudi kot naravno steklo, je naravno steklo.To je posledica dejstva, da je vulkanska lava hitro ohladi in condenses, tvorijo kristalne strukture.Ker najhitreje hlajenje stopnja na obrobju lava pretoka, obsidian je ponavadi najdemo okoli lava pretoka.

Obsidian je neke vrste spar, ki je najmočnejših sunkov med vsemi križi.To lahko hitro absorbirajo v bližini plina ali negativno energijo v svoje nevidne prostor.To lahko povzroči prekomerno energije na telesu povzroči, da je na dnu morja za lajšanje nelagodje.

Obsidian lahko prepreči zlo, slabo plina, blatni zraka, ubranijo zlih duhov, in je dober amulet.Ljudje s slabo srečo lahko nosite reverzibilna plina.Pomaga spati in spi enostavno.

Obsidian je veliko vlogo v warding off zlih duhov.Lahko bi se izognili motnjam negativne energije, se lahko močno pripomogel negativne energije, in se lahko odstrani tudi slabih vonjav in vonjav.To je najboljši varuh kamen v življenju, ali nosite osebno ali dajo v dom. !

Obsidian zapestnice so na splošno rabljena z desno roko, in obsidian ustreza dnu morja.To lahko pomaga odvajanje bolezen in turbidity na telo.To je velika pomoč za telo in osebne sreče.Izogibajte se zlo, grozodejstva, dal na dom, tam je uporaba mestni hiši.

Dostava:

Tranzitni čas je 10-35days,in če ne morete priti vaše predmete v tem času, se ,prosimo, obrnite na nas v času.

--Ne bomo povračilo ladje stroškov.

Smo pregledali kakovosti vsakega izdelka.Vendar to ne izključuje slabo paketni v transportion.

Vrne so dovoljena, in jo mora izdati kupcu v roku 7 dni dobavni rok.

Celotno vračilo bodo imeli če so stvari vrnile v prvotno stanje.

Kot vračila ne marajo postavke v dobrem stanju, kupec mora plačati dodatne poštnine, ki nastanejo..

Zadovoljstvo Kupcev:

Dragi prijatelji,ne bodite sramežljivi, da nas kontaktirate z mojo slabo angleščino,bom poskusil moje najbolje, storitve za vas!

in želim vam dober čas vsak dan.

Povratne informacije:

Če ste zadovoljni z našimi elemente, prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije.Najlepša hvala!

Obrnite se na nas, preden kateri koli nevtralne ali negativne povratne informacije,,, bomo poskušali naši moči, da reši vsak problem.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<