Vrtno Cev Medenina Svetu Ventil, 3 3/4 palca Navojem Cev za Vodo Priključek Sedežni Ventili za Vrtne Cevi, s 3 Podložke

Vrtno Cev Medenina Svetu Ventil, 3 3/4 palca Navojem Cev za Vodo Priključek Sedežni Ventili za Vrtne Cevi, s 3 Podložke

w145779

Novo

Na zalogi

€15.45 €10.20
Količina

Oznake: m4 pranje, 3 mm podložka, pranje, kovinski pranje, m3 pranje, medenina ravno pranje, podložka m6, ravno pranje, baker ravno pranje, m10 podložka.

p { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } div { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } img { širina: 800px; text-align: left; } Izdelan iz visoko kakovost in natančnost postopka medenina, rje dokaz in trdni brass gradnje, da poskrbite, da vrtno cev zapreti ventil in pribor, ki so dovolj trpežne in ne pušča.

To medenina vrtno cev izklop ventila, ki bi se popolnoma prilegajo s katerim koli standardnim vrtne cevi, pipe in napajanje naprav, ki uporabljajo standard 3/4 palca BOJ vgradnjo povezave.

Enostavno priklopite in odklopite, zelo priročno za izklop vode na konec cevi, ne da bi morali hoditi nazaj v kolobar, da izklopite vodo.Off-in-Na ventil zagotavlja varno pribor zanje, ki ne Pušča povezavo.

Primerna za vrtne cevi, zalivanje naprave, drevo soaker, pipe, travnik brizgalk, vodne šobe, slavina in drugo vrtno opremo.

barva:rumena

material:medenina

Vsebina Paketa:

3 * Single-način krogelna pipa

3 * tesnilo

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<