Fantje Fant Univerzalni Stroj, Električni Dinozaver Spray Svetlobe, Zvoka, Izobraževalne Igrače Dinozaver Tyrannosaurus Rex Živali Električni Walkin

Fantje Fant Univerzalni Stroj, Električni Dinozaver Spray Svetlobe, Zvoka, Izobraževalne Igrače Dinozaver Tyrannosaurus Rex Živali Električni Walkin

w145449

Novo

Na zalogi

€14.87 €11.75
Količina

Oznake: baterija dinozaver, virtualne hišne, dc v 19v lg, tyrannosaurus rex, škropilnica, metulj smole, baby relax, Spice, razvojno izobraževalne igrače, xuyuan.

Opis:

Funkcija:

Visoka Kakovost Materiala: splošno telo je narejen iz premium okolju prijazno ABS materiala, in rogovi in rep so jasno mehki silikonski material, ki ne bo poškodoval otroke.Vsi deli so testirani na najstrožje varnostne in standard kakovosti, okoljski, nestrupeno zaradi naše poudarek na zagotavljanju kakovostne in varne igrače za otroke.

Fantastično Design z Meglo Spray Funkcija: dinozaver lahko pršenja megle z rdečo luč vsakih nekaj sekund, tako kot ogenj je izbruhnilo iz ust.Tam je vgrajeno v vodo primeru v glavo, in morate samo za uporabo, ki plastično steklenico, da izpolnite vode v luknjo.Prosimo, upoštevajte, da vodi vsako polnjenje lahko le podpora večkrat megla razpršila, ki so posledica vode volume limit.

Enostaven za Namestitev in Igrajo: Samo treba dati 3 AA baterije v prostor za baterije in vklopite z gumbom za vklop.Opozorilo: Za dečke in deklice v starosti 3+. 3 AA Baterije, ki niso vključene v paket.

Najboljša Izbira je Darila: Igrače za fante in dekleta, ki so podobni To bo najboljši Božič, rojstni dan darilo za tvoj mali dinozaver ljubimec.

Specifikacije:

Material: ABS okolju prijazne plastike

Izdelek Dimenzije: 12x14x41cm

Teža:365g

Baterija:3x1.5V "AA" baterije (Niso vključene)

točke: električni, glasba, razsvetljava, zvočni učinek, spray.

Paket Je Vključeno:

1X Dim Spray Dinozaver

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<