5/10Pcs Naravnih Resnično Posušena Pampe Travo Šopek Puhasto Pero Poroko Posebni Slovesnosti z rožami Dekoracijo Sodobno Dekoracijo Doma

5/10Pcs Naravnih Resnično Posušena Pampe Travo Šopek Puhasto Pero Poroko Posebni Slovesnosti z rožami Dekoracijo Sodobno Dekoracijo Doma

w145421

Novo

Na zalogi

€9.91 €7.92
Količina

Oznake: bonsaj, 3 velikonočni okraski, artifici cvet, jardin, krpo roza, protea, macram, moške darila polje, dekor nordijske, combi letnik dekor.

√ Tip: Konzervirani Cvetje . √ Skupna Dolžina: 55-60CM. √ Cvet glave dolžina:30-45 cm. √ Barva: Kot Pic. √ Paket vsebina: M 5pcs 10pcs / set x Cvet. √ Izdelkov, razen vaze. 1. Uporaba visoko kakovostnih cvetje za barvanje in suho. 2. Dodajte umetniški atmosfere na življenjsko okolje in da bivalnem okolju, bolj polnega okusa. 3. Kot nalašč za Dom Dekor,tla,vrt,jedilnica,hotel,trgovina,poroka itd., kjerkoli želite cvetovi okrasimo. 4. Trajnost, resnično kot umetno cvetje, se lahko uporablja neprekinjeno več kot eno leto, ne velja sezonska omejitev, običajno ne zbledi. 5. Prosimo, ga postavite v suh prostor, ne postavite ga na vlažno mesto, suho cvetje je treba dihanje. 6. Izdelkov, razen vaze. * Dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje od slike zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek. * Prejeli sonce v sonce za 3 ure, svetlobo in zaslon niso enaka, se bo snemanje so barva razlika * Prosimo, dovolite 1-3 cm, odstopanje zaradi ročnegameritev.

Opis Izdelka

Kako narediti svojo pampe puhasto in kot nalašč

1. Otresti pampe, po možnosti zunaj ali na balkonu. 2. Prosimo, udarec Pampe z puhalo za približno 3 minute, in Pampe Trava bo še bolj puhasto.Prosim postavite v vazo, vendar ne dodamo vode. 3. če ne želite, perje cvetice, da pade, da lahko spray je z prozoren sprej ali gel za lase, da je puhasto in modi. 4. Skrajšajte pampe in odstranite dezintegratorjev spodaj, tako da razmerje med palico in dezintegratorjev izpolnjuje vaše zahteve in ustreza vašim vazo. 5. Če imate kakršne koli nejasnosti, prosim povej mi.Želim slišati vaše mnenje!

Opomba

1. Ko ga pretresite, da se perje težko ali jih postavite v močan veter, perje bo padel.Če ste um, prosim, kupite jih skrbno. 2. Ker je naravni posušeni cvet, brez barvanja, obstaja razlika med bež barve in svetlobe, barve, ki je podal naključno. 3. Kot embalaža, ki se stisnemo, ko ste prejeli izdelek, vas prosimo, udarec Pampe z puhalo za približno 3 minut, pero cvetje, ki bo bolj puhasto. 4. Če ste v nujno, prosimo, naročite več kot 30 dni vnaprej.Ta izdelek pripada velik paket, EMS in DHL, ne morete izbrati. 5. Če se uporabijo za poročno dekoracijo, je priporočljivo, da nakup ne manj kot 20pcs. 6.Na beljene reed ni tako puhasto, kot primarne barve.

Cvet uho je usmerjen z za lase.To bo zelo puhasto in lepa

Slike, posnete v naravi

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<