Limonino Rezino Okrasni Niz Vila Luči Baterija/USB Upravlja spalnica Okraski za Božič, Rojstni dan, Poroko Graland.

Limonino Rezino Okrasni Niz Vila Luči Baterija/USB Upravlja spalnica Okraski za Božič, Rojstni dan, Poroko Graland.

w145046

Novo

Na zalogi

€5.48 €3.84
Količina

Oznake: zinuo, zatemniti led obroč, pomivalni stroj hansa, fantje rojstni okraski rumena, lestenec planet, sijaj stranka, jdm obroč, telefon zvoni stojalo, lučka mehko, oranžna niz.

pecification:

Ime izdelka:LED Limone Niz Luči

Material :Plastika / bakrene žice / elektronske komponente / pregledno povezovanje žice

Slog: 1,5 M 10LEDs/ 3M 20LEDs

Model : Moč Baterije, USB

Moč:3 metrov je 0,05 w * 20= 0.1 w

Uporaba:Zunanji festivalih mestnih ulicah kvantitativna tehnika, notranja poroko ozadje postavitev, pohištvo, restavracij, nakupovalnih centrih, razsvetljavo lahko uporabljajo.Funkcija:

Pogosto se uporabljajo v avtomobilih, razsvetljavo prostora, vrt, zunanji del garaža, izdelek znake in počitnice razsvetljavo.

Visoko kakovost in dolgo življenjsko dobo za notranjo in zunanjo uporabo.

Nizko porabo energije s svetle barve, Nizka napetost, energetsko učinkovito, praktično brez vzdrževanja.

Izdelek sliko kažejo:

Obvestilo:

1, Suhe Baterije ali gumb celic ni v paketu, zaradi dostavo pravilo (razen sončne baterije).

2, Dostava izvor je Kitajska, če ni posebnih zahtev, po $5 naročila, bo dostave prodajalca acquiescently Logistiko.

3, Zaradi kamere oprema, računalniški monitorji in drugih razlogov, obstaja nekaj odtenkov fotografije in dejanska barva.

4, EU Tip Vtiča pomeni, da so izdelki, ki se uporabljajo v Evropski Državi, razen za Združeno Kraljestvo(ki uporabljajo KRALJESTVU vrste).NAS Tipa Plug pomeni proizvodi se uporabljajo v Združenih državah amerike, Kanada, Mehika, Japonska in tako naprej.Prosimo, izberite pravo vrsto ali dopusta pravico sporočilo, ki ga potrebujete pri mesto naročila.

5, Čeprav je večina naše luči se lahko uporablja na prostem v najbolj ekstremnih pogojih, To je še vedno pomembna za zaščito napajanja in krmilnik, še posebej v dežju ali snegu.

POŠILJKO OBVESTILO

Smo le ladja potrdila, da naslov, da je vaše naročilo naslov, se mora ujemati s vaš naslov za dostavo, če ne, prosim pustite sporočilo o tem.

Dostava bo urejena v 1~3 dni po plačilu, če izpolnjujejo z vikend ali duhovne poklice, da bi bilo malo zamude.Čas dostave je odvisen od cilja in druge dejavnike, lahko traja do 45 delovnih dni.Večina držav dostave v 15~60 delovnih dneh.

Mednarodni kupec prosimo, upoštevajte,: Uvozne dajatve, davke in Carinske pristojbine niso vključeni v ceno na enoto.Odjemalec morda morali plačati za carine in zagotavljajo nekatere dokumente za pomoč carinjenje

PON. POŠILJANJE IN VRAČILO OBVESTILO

Prosimo, preverite paket in izdelkov previdno, če prejmete, če ne boste zadovoljni z našimi izdelki, prosimo, pošljite nam sporočilo, preden daš negativne povratne informacije, bomo rešili vaš problem in da ste zadovoljni.Pon. pošiljanje ali nadomestilo bodo razvrščene v en teden.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<