3000 Kos Rdečo Rožo, Umetno cvetni listi Vrtnice za Poroko Oltarja, Stranki Korist in Tabela, Vaze, Doma Dekoracijo

3000 Kos Rdečo Rožo, Umetno cvetni listi Vrtnice za Poroko Oltarja, Stranki Korist in Tabela, Vaze, Doma Dekoracijo

w14451

Novo

Na zalogi

€10.49 €7.76
Količina

Oznake: kupi kitajsko, gerbera plastike, pena rose, artifici cvet, gongfu cedilo, Umetni nagelj je cvet glave, ženin s šopkom, umetni camellia glavo, boutonniere vijolična, umetni rose cvet.

Kakovost: Royal cvetni listi vrtnice, uvoženih iz kraljeve družine so narejeni iz najboljših poliester svile materiala.Ti so nestrupene in ne zbledi od Sonca ali tekočin.Izgleda zelo realistično, zaradi česar je odlična dekoracija za svojo zabavo ali poroko.

Najbolj ular okvir: Svilene rože so zelo ular v flower power, doma dekoracijo in načrtovanje poroke investicije.Ustvarite romantično vzdušje, ko se zdrobi, bo posuje na teh venčni tabletops ali tla na poroke, posla stranke ali dogodkov.Ta okras je zelo lahka, kar jo naredi zelo priročno za razprševanje.

Trendi: Podjetja, ki se običajno uporabljajo za poroke, romantične zmenke, Valentinovo, poročni predlog razpršenosti in kanal runner razpršenosti.

Lahko se uporablja tudi za povečanje vaš sprejem poroko, vrt, spalnica, itd.

Barva: rdeča + črna

Material: krpo

Velikost: približno 5 * 5 cm

Vsebina Paketa:

3000 x cvetnih listov (1 pakiranje 1000 kosov) 3 pakete)

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki