HK222930 Ležaj Velikost 22 x 29 x 30 mm (5 Kos) Sestavljen Pokal v Kletki Igličasti kotalni Ležaji HK2230 Z Odprto Koncu 222930

HK222930 Ležaj Velikost 22 x 29 x 30 mm (5 Kos) Sestavljen Pokal v Kletki Igličasti kotalni Ležaji HK2230 Z Odprto Koncu 222930

w144360

Novo

Na zalogi

€14.01 €10.51
Količina

Oznake: valjčni ležaj igličasti, 4 mm igla valjčni ležaj, iglo valjčni ležaj velike, acupeo, dermaskin, 4 v 1 derma roller, iglo valjčni ležaj dirka, 30 mm roller, dermacol fundacija, naravna derma.

SESTAVLJEN POKAL IGLIČASTI KOTALNI LEŽAJI

Struktura in uvod

Zunanji obroč sestavljen pokal iglo valjčni ležaj je udaril z visoko kakovostne jeklene pločevine.Zunanji obroč je tanke stene.

Sestavljen pokal iglo valjčni ležaj ima značilnosti malih radialni oddelek območja, velike nosilnosti, manj vztrajnosti in gospodarski proizvodnji.Primeren je za majhne oddelek višino, ali če stanovanja vrtina ne uporablja za raceway, ta tip se priporoča za uporabo.Ležaj je sestavljen v ohišju luknja pod določenim pritiskom, brez nadaljnje osno lokacijo.

Sestavljen pokal iglo valjčni ležaj na splošno traja svoj gred premer kot notranji raceway.Vendar pa pravilno LR vrsto notranji obroč se lahko uporabljajo v skladu z uporabo pogoja.

Sestavljen pokal iglo valjčni ležaj ima dve strukture-z honorar in s polno igle.Razdeljena so odprli tip in tesnem-konec vrste.Struktura z honorar ima eno tesnilo tesnilo in dvojno tesnilo tesnilo.Struktura s polno igle ima velike nosilnosti.

Lastnosti & razvrstitev

Zunanji obroč sestavljen pokal iglo valjčni ležaj je udaril z jeklene pločevine.To je majhen premer višina in velike nosilnosti, in je primerna za gospodarske množično proizvodnjo.Motnje prilegajo med kolobarju in ležajna ohišja se uporablja za to vrsto iglo valjčni ležaj brez osno določitvi napravo.Tudi v stanju visoke obremenitve, je v celoti ohranja nosijo funkcijo bodisi.Poleg tega je z veliko maščobe skladiščnih zmogljivosti, to je nepotrebno, da dodate mast za dolgotrajno delovanje.

Od enega konca blizu konca ležaja je zapečatena, je primeren za konec gredi z oznako majhne aksialni drsni sile.

Model HK, TA, TLA, open-end sestavljen pokal igličasti kotalni ležaji z honorar,

Model BK blizu konca sestavljen pokal iglo valjčni ležaj s honorar,

Model SCE, BA, J, JH, sestavljen pokal iglo valjčni ležaji (Palec serije)

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE

Model: HK222930

Tip: Sestavljen Pokal Iglo Valjčni Ležaj

Notranji Premer: 22 mm

Zunanji Premer: 29 mm

Debelina: 30 mm

Weght (g): 42.66

Količina: 1 Lot = 5 Kos

LEŽAJI PODROBNOSTI

DIMENZIJE SEZNAMA

VEČ ZA VAS

Pogosta VPRAŠANJA

1. Zakaj ležaji, ki jih prejmem, so tresenje?

Obračuna ležaja je povezana z igro.Privzeto je standard C0 obračuna, ki je običajno 3-18um.Ustrezno načelo je prikazano na sliki spodaj.Če vam ni treba, da se pretrese, prosimo, izberite C2 majhne potrditev ležaja, Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas pred nakupom.

2. Kakšna je natančnost ABEC-1?

ABEC je Ameriški standard ANSI.Ustrezno nemškem standardu DIN in mednarodni ISO standard, so naslednji:

3. Ali zagotavljate logistiki sledenje podatkov?

Da, vsi naši izdelki zagotavljajo popolno spremljanje logistike.In izdelki, ki jih kupujemo, vse novo.Bomo kupite prevoz, zavarovanje za vas.Če je izdelek poškodovan ali izgubljen med prevozom, lahko dobili plačane.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<