LERDGE-K Krmilnik ROKO 32Bit matične plošče, 3,5-palčni Zaslon na Dotik nadgradnjo Lerdge-S za XYZ Detla Ultimaker Hbot 3d tiskalnik deli

LERDGE-K Krmilnik ROKO 32Bit matične plošče, 3,5-palčni Zaslon na Dotik nadgradnjo Lerdge-S za XYZ Detla Ultimaker Hbot 3d tiskalnik deli

w144343

Novo

Na zalogi

€87.13 €82.77
Količina

Oznake: BTT, 3 d tiskalnik edaja 2, vodi vijak t8, 3d lerdge, anet a6 moč, 32bit 3d tiskalnik, bigtreetech skr mini e3 v2, 3D Tiskanje, corexy kit, cnc prevozi določeno točko ploščo.

Lerdge-K je nadgrajena različica Lerdge-S matični plošči.Najbolj bistvena razlika je, da se z vseh funkcij Lerdge-S matične plošče, pomožni motor control port je dodal, pomožni motor se lahko prožno razširiti dvojni X-osi, dvojno Y-osi in dvojno Z-osi, modeli.Uporablja se lahko tudi kot sinhroni motor za E0 ali E1 iztiskanje oblikovanje tiskalnik, ki deluje vzporedno.Lerdge-K odbora, da tiskalnik design prilagodljiv, in zagotavlja tudi podporo strojne opreme za kasneje motherboard širitev tretje iztiskanje ali podporo za dva neodvisna šobe model .( Ta funkcija je začasno ne odpre, programske opreme, je treba izboljšati in preizkušen in je treba čakati na a prebiti . ) Povzema po uporabniku povratne informacije in predloge Lerdge-S matične plošče, na Lerdge-K matični plošči je bil dodan z zelo dobro električno zaščito strojne opreme za zagotovitev, da Lerdge-K matični plošči je bolj odporne! ! !Ob istem času, merjenja temperature metoda je tudi spremenjen.V PT100 meritev temperature je na voljo, s katero lahko ročaj temperaturno območje od -50 stopinj do 550 stopinj, in visoke temperature posebnega materiala, tiskanje je mogoče enostavno izvesti, da odklenete nove tiskanje področju.

Številka modela: LERDGE-K Odbor

Dostava seznam:

Podpora: Hotend=Termistor merjenje temperature(ntc 100k in PT100) Heatbed=Termistor merjenje temperature(ntc 100k ) Podporo 3d tiskalnik vrste:XYZ,Detla,CoreXY,CoreXZ,Ultimaker,Hbot 1. Več modulov, ki se uporabljajo z Lerdge motherboard bo na voljo, vas prosimo, dodajte naši trgovini na seznam za bolj priročno preverjanje. 2. Podpiramo tako na drobno in na debelo, vas prosimo, da nas kontaktirate za več podrobnosti.Več datotek, ki bodo na voljo za vašo referenco. 3. Najnovejši firmware prenos naslov: lerdge.com O moči so še naprej igrali funkcija: Lerdge-K matični plošči je priložen tiskanje zaustavite, tiskanje, shranjevanje, in start-up funkcija.Ampak, če boste potrebovali funkcijo varčevanje z energijo in še naprej igrati, ko izklopite nepričakovano, in funkcija samodejno izklop ko je tiskanje končano, a je potrebno.O tiskanju navodila: Lerdge-K matični plošči privzete nastavitve za tiskanje brez povezave (Uporaba TF kartice tiskanje ali U disk za tiskanje).Če potrebujete spletno tiskanje, e je potrebno.O Lerdge-K matični plošči pomožni motor opis funkcij: pomožni motor se lahko uporabljajo za dvojno X-osi, dvojno Y-osi, dvojno Z-osi ali kopijo iztiskanje E0 ali iztiskanje E1 (odvisno od posameznega modela tiskalnika), vendar je ni mogoče uporabiti za tretje ekstruder.O uporabi segreva posteljo: ogrevan postelja z močjo ne več kot 150w lahko priključen neposredno na matično ploščo.Če greti posteljo moč, ki je prevelika, prosimo, uporabite.O vrata USB navodila: Upoštevajte, da se vrata USB ni mogoče neposredno priključen na računalnik kot moč vhodna vrata.USB vmesnik se lahko podaljša z a U disk, vendar vas prosimo, da poskrbite, da podaljševalni kabel ne sme uporabljati preveč dolgo.Da bi se izognili postopku tiskanja neuspeh, zato je priporočljivo, da uporabljate pristen blagovno znamko U disk.Širitev disk ali recikliranje U disku lahko povzroči težave, kot so prepoznavanje ali tiskanje crash.Za velike velikosti stroji, če se morate za povezavo navzven, prosimo, da nakup zunanji pogon za vožnjo večji motor, kot so 57 motor, 86 motorja, itd.Matično ploščo sam, je priporočljivo, da vozite 42 motor.Kot je prikazano na sliki spodaj.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<