Vodoodporna LED Meteor Tuš Dež in Luči, ki sodijo Niz Luči Za Dom Vrt Stranka Poroka Stranka Dekor Drevo

Vodoodporna LED Meteor Tuš Dež in Luči, ki sodijo Niz Luči Za Dom Vrt Stranka Poroka Stranka Dekor Drevo

w144203

Novo

Na zalogi

€6.99 €5.10
Količina

Oznake: za dom, led drevo, naloga luči, svetlo domačo razsvetljavo, led, temni sijaj, arbol led, sportster xl883, žično drevo svetlobe, luč na prostem sončne.

Značilnosti:

1.LED meteor svetlobe uporablja visoke kakovosti toga PCB vezja, visoko svetlost in super kakovostni Led, in vsebuje integrirano vezje programe, da bi luči videti kot meteor, svetlo in gladko.Zaščitena z RAČUNALNIKOM lupini, varstvo okolja in nepremočljiva.

2.Cev prihaja s samodejno pretvorbo za simulacijo real meteor položaj.Meteorji so dolžine in kratke hlače, in hitrosti so hitro in počasi.So na splošno ne toga meteorjev z enako hitrostjo in dolžino.

3.Barva LED: rdeča, zelena, modra, bela, rumena, barva in druge barve dvostranski luminiscence po čipu IC, programiranje, lahko dosežemo učinek, ki preganja meteorjev.

Opis:

Stranka, luči so narejene iz zadnje pregledne materialu PC, ki je odporna proti koroziji.Uporabite ga lahko kjerkoli in kadarkoli želite.

Specifikacije:

Delovna napetost: 110v-220v univerzalni

Material: RAČUNALNIK, akril

Lučka kroglice način namestitve: SMD-line (DIP)

Nepremočljiva rating: IP65

Specifikacija velikost: 30, 50 cm (neobvezno)

Dejanska moč: 2-4W

Paket Je Vključeno:

8 kos/set * Svetlobe

Opombe:

1. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

2. Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<