Pes Hiša Pet Stopnic 3 Koraki po Stopnicah za Majhen Pes, Mačka Pet Ploščadi Lestev Snemljiv Anti-slip Izmenljive Stroj Psi Posteljo Stopnicah

Pes Hiša Pet Stopnic 3 Koraki po Stopnicah za Majhen Pes, Mačka Pet Ploščadi Lestev Snemljiv Anti-slip Izmenljive Stroj Psi Posteljo Stopnicah

w143139

Novo

Na zalogi

€17.98 €14.02
Količina

Oznake: postelja za psa, pes ploščadi, rd290, pes korak, anti pes, brlog za psa, strešnik, postelja za psa za velike pse, barbi majica, pes lestve 3 korakih.

Parametri:

Ime izdelka: Stopnice, Lestve

Material: goba + dihanje očesa tkanine

Design: 3 nadstropje po stopnicah z odstranljivo vrh

Proizvod velikost: 30*35*30 cm/11.8*13.7*11.8 v

Pakiranje velikost: približno 31*37*20 cm/12.2*14.57*7.87 v

Značilnosti:

1. Pet stopnic pomoč: Za majhne pse in nekateri starejši psi, tam je občutek, stabilnost, tudi če pes je vesel, da se premikate navzgor in navzdol, je težko premikanje telesa, podpora je skupnega življenja šibka pes udobno.

2.3-plast snemljiv stopnice design: zgornji plasti je mogoče razstaviti ali sestavljeni, da izpolnjujejo različne višine zahteve psov.

3.100% novo visoke kakovosti: zunanji dihanje očesa tkanine, notranji material goba, udobno in visoko preobratu, ni enostavno izgubijo obliko.

4. Zelo zanimive in praktične pripomočke: enostavno premikanje iz enega kraja v drugega, za dolgotrajno uporabo.

5. Enostavno čiščenje: lahko odstranite in sperite krpo kritje operite z roko, ostane čista.

Seznam:

1*lestev

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.5. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<