NEWDERMO Odstranite Blackhead & Diamond Microdermabrasion Pralni Sesalniki, Sesalne Por Extractor Obraz Massager lušči Nego Orodje

NEWDERMO Odstranite Blackhead & Diamond Microdermabrasion Pralni Sesalniki, Sesalne Por Extractor Obraz Massager lušči Nego Orodje

w14252

Novo

Na zalogi

€57.53 €31.64
Količina

Oznake: obraza parnik, mehanična dermoabrazija microdermabrasion stroj, čistilec por vakuumske, obraz izdelka, pot vacum, brezplačno diamantni piling, uho vaccum, velik masažni valj, acn, pro vakuumske.

NEWDERMO Odstranite Blackhead & Diamond Microdermabrasion Pralni Sesalniki, Sesalne Por Extractor Obraz Massager lušči Nego Orodje

SKRIVNOST, DA IMAJO "LIČILA OPCIJA" KOŽO!

Ali želite imeti zdravo kožo, zato, da ne boste tudi morali nositi ličila, da se počutijo samozavestni?Naše Newdermo Diamond Microdermabrasion in Sesalne Orodje odklene moč vaše kože, naravni sijaj in mladosten trdnost!

RAZKRIL, ZDRAV, GLOWY KOŽE!

Ali ste pripravljeni, da so lepe, poletje glowy kožo— tudi po samo enem microdermabrasion obraza zdravljenje?Vaš high-end Diamond Microdermabrasion Pralni in Vakuum adsorpcije tehnologije postaje patentirana Diamond Varno 3D tehnologijo, da preoblikujejo svoje kože in pospeševanje rasti živahno nove kožne celice!

NEWDERMO 2 V 1 Pralni

Reševanje povešanje kože, dolgočasno kožo in tudi gube,pore odpiranje, za globinsko čiščenje,Odstranjevanje blackhead, akne, Čiščenje obraza, hitro, Spodbuja krvni obtok, Izboljšuje absorpcijo hranilnih kreme in losjoni, Osvežitev vaše kože.

IZDELKA FUNKCIJA

1.Uporabite preboj zdravljenje diamond exfoliationand nemoteno sution tehnologijo za odstranjevanje nezdravo kožo in spodbuja rast zdravih nove celice . 2.Izboljša ton kože , teksturo in elastičnost 3.Zmanjšanje obraza starostne lise, drobne gubice in brazgotine aken 4.Obnovite vašo kožo, da postane del vaše zdravje kože in kozmetični program

Microdermabrasion tehnologije

Skozi določeno količino negativnega tlaka, ki jih je nastavljiva črpalka in zasveti med medicinske diamanti in kožo, ki ločujejo staranja poškodovanih celic s površine.Hkrati stimulira kožo, rast plast, da absorbira kisik, spodbuja prekrvavitev in pospešiti razvoj kožnega tkiva, spodbujajo hiperplazija za nastajanje kolagena in elastina.Je blage in ne stimulira kožo.

Vakuumski negativni tlak tehnologije

To Lahko Odstranite Blackhead , očistite ostanke levo v pore in masaža obraza.Plus, da je varno in nežno dovolj za vse tipe kože, vključno z občutljivo kožo!

Informacije o izdelku

Teža izdelka: GW:240 G; SZ:160 G Nazivna napetost: 5V Zmogljivost baterije: 3,7 V 500mAh Velikost izdelka: 76*76*200mm Barva: roza,siva,modra,vijolična,črna Nepremočljiva : IPX6 Dodatki: lepota nasvetov, napajalni kabel, navodila, torba Uporaba čas: 60-80 min Čas polnjenja: 2-3hour Certifikat: PSE, CE, FDA

Funkcija:

1 .Koži prijazne hrane silikona telesa,je tako svilnato teksturo, da se udobno, da imajo.Ergonomska tridimenzionalne površine design ,Mini velikosti in enostaven za izvedbo,primerno za nakupovanje in potovanja.

2 .Bomo proizvodnjo nasveti, ki jih sami, ki imajo več kot 10 let izkušenj v izdelavi eletroplated izdelkov .Diamant je povprečje na vrhu nasveti,močjo sesanja je do 55+-5Kpa in tam je dve orodja za možnosti , primerna za akne in občutljivo kožo.Vse to lahko zmanjša možnost za poškodbe kože. ①Diamond nasveti uporaba na lica ,čelo, čeljusti,nosu ,vratu ,ki je primerna za vse vrste kože ( enkrat ali dvakrat na teden) ① Drobni nasveti uporabite okoli oči, nosu in občutljivo kožo ( enkrat ali dvakrat na teden) ②suction nasveti uporaba na lica ,čelo, čeljusti,nosu ,vratu za odstranjevanje blackhead ,ki je primerna za vse vrste kože ( enkrat ali dvakrat na teden) ④Fine sesalna nasveti Uporaba na nos za odstranjevanje blackhead ,ki je primerna za vse vrste kože ( enkrat ali dvakrat na teden)

3.Dve hitrosti, različne čiščenje učinki,Izpolnjujejo vaše različne potrebe za čiščenje Rdeča lučka: nežno čiščenje--- primerna za zjutraj.Modra svetloba: globinsko čiščenje---primerna za noč.VARNO VAKUUMSKO SESALNO-- MUHA,CE, ROHS certificirani, da boste gotovi med uporabo naše machinethe ,sesalna obseg 60 + -3kpam,ne draži kože.

4. Nepremočljiva:IPX6 ,ki so na Voljo, ko tuširanje in umivanje obraza,lahko speremo z vodo, vendar ne more nepovratni

Kako Uporabljati?

Vodič Za Uporabnika Korak 1: Umijte obraz s čistilom, ki je čakal, dokler je koža suha.2. korak: Odprite stroj, mesto na diamond nasvet na kožo nežno in enakomerno premikanje.Ne ostanejo na eno točko več kot 2 sekundi.3. korak:Čiščenje stroja, Korak 4: Dvojni učinek z uporabo mask, bistvo ali drugih izdelkov za regeneracijo.Zdravljenje področjih, kot so del obraza in vratu, 2-3times na teden uporabo s tem modelom.Lahko prilagodite sesalno ravni skozi čas.

BARVE

Package vsebine:

lepotni nasveti *4 napajalni kabel *1 priročnik*1 vrečko *1.

Certifikat

Dostava Politike:

1,da Vsak, ki bodo dobavljeni v roku 1~7 dni, razen holiday & zalogi stanju. 2,Prosimo, podaljša čas dostave vnaprej, če želite združiti naročila ali druge zahteve. 3, Če potrebujete druge hitreje dostava način,se, prosimo, obrnite na nas, preden boste kraj, da. 4, Če jo kupi dovolj znesek za eno uro, bomo ladje, ki jih hitreje EXPRESS.brez dodatnih ladijskega stroškov.

Povratne informacije:

Mi bo zelo cenijo, če bi lahko pustite nas 5 Zvezdic Povratne informacije.Če imate kakršne koli težave z predmete ali storitve, se obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije.Bomo poskušali naši moči, da reši probleme, za vas.Hvala.Spremljajte Nas, Da bi Dobili Dodatno Navijači Popust in Več Novih Prihoda Brezplačna Dostava Izdelke!!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<