Lahka, Miško, Tipkovnico, Ki Bo Ustrezala 10 Palčni Universal Prenosno Brezžično Tipkovnico Za Tablični Računalnik, Mobilni Telefon

Lahka, Miško, Tipkovnico, Ki Bo Ustrezala 10 Palčni Universal Prenosno Brezžično Tipkovnico Za Tablični Računalnik, Mobilni Telefon

w142317

Novo

Na zalogi

€4.87 €3.90
Količina

Oznake: tipkovnica slim brezžični, Tipkovnica, kombinirani tipkovnico, miško, tipkovnica mechan, brezžična tipkovnica, tipkovnica, miška, telefon, paket miške, tipkovnice, in tipkovnico, miško, lentel miške, tipkovnice, tipkovnica miška brezžična.

Značilnosti:

1. Lahka in kompaktna: zasnova je primerna za izvajanje in načrtovanje uporabi, je ravno prave velikosti, ki je prenosen in enostaven za prevoz.

2. Široko združljivost: brezžično tipkovnico in miško lahko udobno delo daleč proč od računalnika ali prenosnika.To je popolnoma združljiv s sistemom Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 in Windows 10.

3. Zanesljiva brezžična povezava: uporaba napredna brezžična tehnologija, samo priključite USB sprejemnik v vrata USB in brezžično tipkovnico in miško bo vzpostavil povezavo z računalnikom, brez drugih voznikov.

Opis:

To tipkovnico primeru miške in so tanek in vzdržljiv, s hitro in stabilno prenos podatkov, brez zamude ali izgube.

Specifikacije:

Material: plastika

Način povezave: brezžični

Tipkovnica velikost: 10 cm

Uporaba: računalnik

Paket Je Vključeno:

1 nastavite* keyboard/ tipkovnica+miška (izbirno)

Opombe:

1. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

2. Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki