BME680 Okoljske Senzor VOC Temperatura Vlažnost Zraka Tlaka Modul

BME680 Okoljske Senzor VOC Temperatura Vlažnost Zraka Tlaka Modul

w142316

Novo

Na zalogi

€8.79
Količina

Oznake: prah senzor sharp, am2302, voc senzor modul, pm senzor, senzor tvoc, bme28, BME280, bme680 senzor, voc plin senzor, zrak pressur stikalo.

Značilnosti

Ta zlom odbor zagotavlja priročen način za uporabo priljubljenih BME680 (temperatura, vlaga, tlak in VOC plin senzor modul).BME680 je nizke porabe senzor, ki zazna, temperatura, vlaga, zračni tlak in VOC plin z visoko stopnjo linearnost in natančnost.To vključuje SPI in I2C vmesniki, in lahko uporabite naše microcontrollers (kot Arduino, ESP8266) in single-board računalnikov (kot na Raspberry Pi), da se glasi izmerjenih vrednosti.

Ta izjemno natančen senzor omogoča merjenje vlažnosti z natančnostjo ±3%, zračni tlak, z natančnostjo ±1 hPa in temperaturi, z natančnostjo ±1.0°C. Zaradi natančnost tlaka, senzor se lahko uporablja za oceno višine znotraj ±1 meter!

Delovni načelo plin senzor je sprememba notranje upornosti, ki je zasnovan tako, da bodite pozorni na spremembe, hlapnih organskih spojin (HOS) za koncentriranje plina.Čeprav senzor deluje dobro, se ga ne sme uporabljati za kakršnekoli varnostne,končni izdelek namene.Vse plinski senzorji morajo biti kalibrirana doseči izhod.

Opis:

Ta preboj PCB omogoča uporabo BME680 senzorji, še posebej na solderless breadboards!

Robusten (1.6 mm) vijolična PCB z 6-pin glave na strani (VCC, GND, SDA/SDI, SCL/SCK, SDO in CS)

Vključuje 6-pin priključek (treba spajkanje!)

Specifikacije:

Material:plastika

Velikost:0,4 x 0.7 x 0.2 v

Barva:barvita

Napajanje: 5VDC

Paket Je Vključeno:

1PC X BME680

Opombe:

1. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

2. Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki