RC Iskalnik Samodejno Simulirani Vitel Sistem Otrok Prenosni Interaktivni Brezžični Daljinski upravljalnik predstavljajo za 1/8 Avto

RC Iskalnik Samodejno Simulirani Vitel Sistem Otrok Prenosni Interaktivni Brezžični Daljinski upravljalnik predstavljajo za 1/8 Avto

w142063

Novo

Na zalogi

€33.52 €16.76
Količina

Oznake: traxxas trx 6, vrv vitel, iskalnik vitel, nadzor električni vitel, traxxa, moto turn, rc gosenicah 115 dodatki, električni mini vitel, možnost zatemnitve, rc redcat.

RC Avto Dvojno Motorni Vitel s 3 Kanalni Daljinski Nadzor in Ročna Povezava Žice Stikalo za 1/8 RC Avto vsebini.

Opis:

1. Daljinski upravljalnik model vitel je zasnovan z dvojno motors, ki je močnejši, bolj zanesljivo in enostavno za uporabo.

2. Dvojno motorni vitel je namenjen 5-11V široko delovna napetost in je opremljen z nastavkom za baterijo, da izpolnjujejo različne zahteve.

3. Ta avto vitel je posebej zasnovan za 1 / 10 daljinski upravljalnik plezanje in 1 / 8 daljinski upravljalnik plezanje.

4. Ta dvojni motor samodejno metal daljinski upravljalnik se lahko uporablja za povlecite predmete obtičal v blatu ali druge daljinsko upravljanje vozila.

5. Ta avto model vitel popolnoma simulira delovanje pravi avto, ki vam lahko prinese bolj prijetno izkušnje.

Funkcija:

Enostaven za namestitev in trajne.

Nesestavljeni kit, enostaven za namestitev.

Primerna za HSP RedCat traxxas Tamiya HPI rc4wd osno.

Specifikacija:

Material: kompozitni material

Barva: kot je prikazano na sliki

Količina: 1 komplet

Opomba: prosimo, bodite pozorni na velikost, to je za daljinski upravljalnik avto, ni pravi avto.

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

2. Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 Set X RC Avto Dodatki

1. Podpora CSV/EXCEL dropshipping .Nudimo popuste na debelo naročila , Če boste potrebovali, vljudno prosim stik z nami.

2. Izpolnitev naročil na dnevni osnovi.Mi lahko uporabite Paypal za plačilo.

3. Ne vključuje nobenih računov, kode QR, promition papirja na parceli.

4. Bomo ročaj naročil v roku 2-5 delovnih dni in ročaj na tisoče naročil vsak dan.

5. Imamo dovolj zaloge naših izdelkov.6. Vsaka druga vprašanja, vas prosimo, da letus vem.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni čas se lahko razlikuje, predvsem v času turistične sezone.

5. Če še niste prejeli orderafter 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje vašega naročila in priti nazaj v vas asap.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembna.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da smo se lahko opravljajo do vaše zadovoljstvo.Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<