12PCS brezplamensko neenakomeren edge LED sveča za svate/home/božič/dekoracije in luštna noč svetlobe

12PCS brezplamensko neenakomeren edge LED sveča za svate/home/božič/dekoracije in luštna noč svetlobe

w14196

Novo

Na zalogi

€6.29
Količina

Oznake: sveča za jar, sveče poroko, luštna stvar, candl, barve, rojstni dan candel, vretenca sveča palice, sveče taper, izdelava sveče kozarci, fringe lučka.

Opis:

12pcs Toplo Bela Nezakonitih LED Utripa Čaj Žarnice Brezplamensko Ponaredek Sveča Festival Poročno Slavje Dekoracijo

Značilnosti:

1. Narejen iz kakovostnih materialov,varno LED okolja.

2. Prihajajo z baterijami, ki so vključeni in traja dolgo časa s svojimi utripanje svetlobe je zelo realistično.Lahko se uporablja kot dekor številnih priložnostih in kraje,kot so poroka festival stranka dekoracijo.

3. Varna za uporabo v vseh nastavitev ali priložnost, ker ti Brezplamensko LED Tealights ne/'t, ki so odprtim plamenom, in to ne/'t segreje med uporabo.

4. Te elektronske čaj luči lahko tudi treba dati proč kot darila ali stranka v prid.So enostavno prenosljiv in se lahko uporabljajo za dolgo časa, ne da bi morali zamenjati baterijo.

5. Toplo Beli Čaj svetloba, Sveča je zasnovan tako, da migetanja slike na realističen način, tako da lahko začutite vzdušje dejansko plamen sveče, brez kakršne koli nevarnosti ali hassles.

6. Zelo enostaven za uporabo, ti lažni sveče je mogoče vklopiti in izklopiti s premikanjem stikala.

Material: LED + PP

Velikost: Premer 3.7 cm/1.46 palčni + Višine 2 cm/0.79 palčni + Stenj 2 cm/0.79/'/'

Baterija: CR2032 Gumb Celic(Vključno)

Življenjska Doba Baterije: 80+ Ur

Svetloba, Barva: Toplo Bela

Videz Barva: Bela

Na teža: 10 g Skupna teža: 10 g X 12 =120 g

Pakiranje: 12pcs/box (white box)

Pakiranje velikost: 160 X 120 X 40 mm/6.3 X 4.72 X znašala 1,57/'/'

Vključeni:

12 X LED Čaj Sveče Luči

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

2. Prosimo, dovolite 1-3 mm merilni pogrešek zaradi ročnega merjenja.

Garancija zadovoljstva Naša prva prioriteta je, da provede jih z enostavno,prijetno,in anksioznost-brezplačno nakupovanje izkušnje, ki smo poskušali naše najboljše, da bi dali jasen,iskren,in celoten opis naših izdelkov in pogoji za njihovo smo vedno pripravljeni pomagati, če imate vprašanja ali naletimo na problem ,če pa iz kakršnega koli razloga ne boste zadovoljni z izdelkom ali storitvijo, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate je zelo impottant nam je, da imate pozitiven & 5 star transakcije z nami.prosimo, kontaktirajte nas takoj, preden pustite nas negativne povratne informacije.smo weill poskušali naše najboljše, da se odpravite vas problem.Če nisem na spletu,prosim, pustite vaše sporočilo vam bomo odgovorili, ko smo se prijavite.smo odgovor vsakega sporočila, razen nismo dobili svoje sporočilo.Vračila sprejemamo nadomestila, če izdelek ne kot decribed Če je blago poškodovano.Prosimo, navedite fotografije.Lahko vam damo polno nadomestilo.Ali vam poslali nov izdelek, Če izdelek ni na voljo.Ali napačna številka.Če smo naredili napako.Sprejemamo delno povračilo nadomestila

Storitve Po prejemu plačila.Mi bomo poslali blaga v 12 urah

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<