2021 Kolesarjenje brez Rokavov Krpo, ki bo Ustrezala Moški Kolesarski MTB Kolo Nositi Oblačila Maillot Ciclismo Triatlon set

2021 Kolesarjenje brez Rokavov Krpo, ki bo Ustrezala Moški Kolesarski MTB Kolo Nositi Oblačila Maillot Ciclismo Triatlon set

w141865

Novo

Na zalogi

€27.93 €22.90
Količina

Oznake: ale kolesarski komplet moški, oblačila cicling, ženski trisuit, kolesarske skupine set, gymshark hlače moški, moški triatlon, velikan ciclyng oblačila, tri obleko triatlon človek, retro pro kolesarski dres, poletje moških cestno kolo nositi.

Velikost grafikona

Velikost je lahko odstopanje od 1-3 cm zaradi tkanine in ročno merjenje.Velikosti po meri je vedno na voljo, vas prosimo, da se obrnete na nas za podrobnosti.

Pošiljko Politike

Dobavni rok: 15-25 dni dostava po Pošti Pošti. 7-15 delovnih dni, ki jih Express dostava.Upamo, da prihod vaš element je vedno pravočasno, ker pa je mednarodni dostava, dobavni rok je zelo odvisna od kurirska podjetja in lokalne Carinskih Dajatev (če se uporablja) in povsem izven našega nadzora, ko objavljate.Če bi se vsa vprašanja, ki izhajajo iz te pošiljke, vas prosimo, da nas kontaktirate.Kot trudimo se, da bi medsebojno pozitivno in transakcije.Številko za sledenje bo na voljo le za Registracijo Dostava.Paketi običajno ladja v 2 do 5 delovnih dni in se lahko preverite na spletu (izključuje vikendi in prazniki) po prejemu plačila.Redkih elementov in velika naročila lahko traja malo dlje.

Politika Vračanja

Če elementi, ki ste jih prejeli z nesprejemljive napake, zdrobljen podrobnosti ali naročila, prosimo, da nas o tem obvestite v roku 3 dni po dostavi.Bomo preverite podrobnosti in se odzivajo aktivno rešiti spora v pozitivno in prilagodljiv način.

Povratne informacije

Morebitne komentarje in povratne informacije, bi bilo super cenijo.To bo zelo spodbuja, cenijo, da pošiljam 5 zvezdic z pozitivne povratne informacije, če vam je všeč izdelek.Prosimo, kontaktirajte nas za pridobitev takojšnje rešitve, če vse napake, ki so obstajale.Uživajo nakupovanje v naši trgovini.

Stik z nami

Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate za vsa vprašanja/svetovanje pred ali po naročilu.Smo kupcu usmerjena odprta in bomo potrudili, da odpravite vse morebitne težave ali vprašanja, in smo cenijo priložnost, da svoj posel.Hvala, ker ste.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<