XP-7A RC Brnenje Brushless ESC 7A 1-2S Elektronski Krmilnik za RC Letalo

XP-7A RC Brnenje Brushless ESC 7A 1-2S Elektronski Krmilnik za RC Letalo

w141742

Novo

Na zalogi

€13.00 €11.18
Količina

Oznake: 2s esc, brushless esc, brushless esc rc, 30a brushless esc, brushless motor rc, 30a esc, 3800kv brushless motor, esc rc, 60a brushless esc, emax esc.

XP-7A RC Brnenje Brushless ESC 7A 1-2S Elektronski Krmilnik za RC Letalo

Opremljen z visoko hitrostjo, majhnih, večnamensko MCU.Celotno funkcijo za zaščito, vključno z nizko napetostjo, nad-toplotna zaščita, signal izgubil zaščito, varno energije na zaščito, in samo-preverjanje funkcij.

4 sekund, zelo mehki zagon (soft start uspešnosti, ki je zelo primeren za helikopterje.Odlično zagon uspešnosti, veliko dušilke linearni in hitro dušilke odziv, odlično za nizko-hitrost delovanja.

Max hitrost: 240,000 vrt / MIN (2 pola), kot 80.000 vrt. / MIN (6 polov), je 40.000 MIN (12 polov).Posamezne moč vezja za MCU in BEC za izboljšanje anti-motnje zmogljivosti.

Parametri ESC lahko nastavite prek programa kartico ali oddajnik.Vgrajen linear BEC ali preklopite v način BEC.

Nizko-napetostni prag in start-up power se lahko programirajo quantized in natančno za program kartico.Plin območje je lahko nastavljen tako, da je združljiva z različnimi karakterji.Tri dušilke krivulja možnosti, da helikopter za nadzor bolj prilagodljiv.Motorna povratne vrtenja na voljo.

Specifikacija:

Vhodna napetost: 3V -9V (podpora 1-2 litijeve baterije)

Še trenutno: 7A

Počil tok: 9A (v roku 10 sekund)

BEC izhod: 1A/5V (linearno)

Program Funkcija: DA

Barva:Rdeča + bela

Material:PLATINA

Velikost:22x12x5 mm

Vsebina Paketa:

1 * ESC

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki