Qmele IPL Laser Epilator Lasersko Odstranjevanje Dlak Pralni Celotno Telo, Bikini Brivnik Električni 500000 Impulz LCD Stalno Epilator

Qmele IPL Laser Epilator Lasersko Odstranjevanje Dlak Pralni Celotno Telo, Bikini Brivnik Električni 500000 Impulz LCD Stalno Epilator

w141269

Novo

Na zalogi

€156.18 €96.83
Količina

Oznake: telo las brivnik, odstranitev lasersko odstranjevanje dlak, konec brivnik, intenzivno pulzno svetlobo žarnice, ipl, iphl laser epilator, genitalni odstranjevanje dlak laser, lescolton t009i, epil ipl, dr. pero.

Uživajte Salon Trajno Odstranjevanje Dlak v Vašem domu

●Učinkovito Trajno Odstranjevanje Dlak:Qmele odstranjevanje dlak naprava uporablja najnovejšo "Intenzivne Pulzirajoče Svetlobe (IPL)" tehnologija za prekinitev ciklus rasti las.Klinični rezultati kažejo, da Qmele lase odstranjevalec je varno, mehko, učinkovito in nima stranskih učinkov.Po 2 mesecih zdravljenja, večina žensk dosegli opazne rezultate, z las zmanjšanje do 96%.

●Za Najboljše Rezultate:Za uporabo 2-3 krat na teden in vsako področje irradiates za 2-3 krat s premikanjem opreme.Po 4 tednih, irradiate enkrat na teden.Nasvet: na območjih, kjer lase je debelejši (npr. pod pazduho/bikini linijo), lahko obsevanih v dve smeri, da se zagotovi, da se energija pokriva vse dele.

●Večnamensko Napravo:Priročnik Flash & 1cm2 lučka glavo predvsem za uporabo na zgornji ustnici, brado, pazduho in bikini linijo; Auto Flash & 4cm2 lučka za glavo lahko uporabite za roke, noge, prsi, trebuh, hrbet in tako naprej. 5 nastavljiv energije nastavitve in LEDU za hlajenje funkcija prilagodi različnim občutljivosti kože, zagotavljajo nežno, a učinkovito čiščenje.

●Zelo Dolgo Življenjsko dobo:Qmele lasersko odstranjevanje dlak naprave je 500,000 svetlobni impulzi, ki bi lahko zagotovil 10-15 posameznikov celotno telo trajno odstranjevanje dlak.

informacije o izdelku

Postavka Vrsta:Epilator

Uporaba:Bikini,Obraz,Telo

Lahka cev:A+Quartz

Material:ABS

Vsebnost:5 stopenj

Moč:36W

Število bliskov: 500000

Uporaba: za žensko in človek

Ocenjeno: AC100-240V.50-60Hz

Velikost izdelka: 14.3 x 6.5 x 15.2(cm)

Paket dimenzije:25 x 25 x 12(cm)

Paket vsebuje

●Naprava x 1pc;

●Ac x 1pc;

●1cm2 glavo, obraz x 1pc;

●Zaščitna očala x 1pc;

●Delovanje Priročnik x 1pc;

Po tem, ko izdelek za nego

• Priporočljivo je, da se prepreči stik z vodo v roku 1 ure po osvetlitev delovanje, in nato uporabite vlažilno vodo, da se navlažijo obsevano območje.

• Po tem, ko je koža izpostavljena soncu, ne uporabljajte kozmetičnih izdelkov, ki vsebujejo scrubs.

• V roku 24 ur po tem, ko uporabljate napravo, prosimo, da se prepreči ultravijolični žarki in se uporabljajo za zaščito pred soncem, če je to potrebno.

• Je strogo prepovedano, da izpostavi naprava do 35°C sončno svetlobo v 24 urah po uporabi.Ko gredo ven, prosimo, uporabite SPE50 + zaščito pred soncem za zaščito pred soncem.

• Začnite z uporabo izdelkov za nego kože 1 uro po uporabi.

• Če potrebujete plastične kirurgije v osvetljenem prostoru, se posvetujte z zdravnikom.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<