5pcs/Set Nail Art Silikona, Kiparstvo Carving Pero Akril UV Gel za Oblikovanje Orodja za Risanje Dotting poljski DIY Manikira Nohte Ščetke

5pcs/Set Nail Art Silikona, Kiparstvo Carving Pero Akril UV Gel za Oblikovanje Orodja za Risanje Dotting poljski DIY Manikira Nohte Ščetke

w141124

Novo

Na zalogi

€3.96
Količina

Oznake: jlb, njegovega čopiča silikona, github, jekla hex, malo stojalo, fan krtačo silikona, čopič oleo silikona, Amane Misa, woofer set, čarovnica titana korak cone drill bit luknjo rezalnik.

5pcs/Set Nail Art Silikona, Kiparstvo Carving Pero Akril UV Gel za Oblikovanje Orodja za Risanje Dotting poljski DIY Manikira Nohte Ščetke

Slike je samo za referenco,zaradi svetlobo in zaslon razlika, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.Prosimo, razumeti in upoštevati je kot standard.Prosimo, dovolite 1-5 mm merilni pogrešek zaradi ročnega merjenja.Poskrbite, da vas ne moti, preden bi.Hvala!

Informacije o izdelku: 100% nova in visoke kakovosti!Tip:Silikonski Carving Pero M aterial: Leseni Ročaj+Silikonski Glavo Količina: 5pcs Enostaven za uporabo in delovanje.Vključno z 5 različne vrste pisala za različne funkcije.Uporablja za rezljanje, oblikovanju gline, kiparstvo, modeliranje in nail art itd.Primeren za profesionalno in domačo uporabo.

Značilnosti: Idealno orodje za nail art delo.S 5 različna pisala, lahko izberete tisto, ki je vaša potreba ko slikarstvo.Ustvarjanje neverjetno vzorce 3D učinek.Različne krtače za različne funkcije, nekaj za dotting rože, drugi za risanje črte ali slikarstvo.Pero točke dont\ \ 't open , deformirati in povzročajo korozijo, zelo trpežne.Enostaven za uporabo in delovanje.Primeren za profesionalno in domačo uporabo.

Primerna za vsako žensko.

Barve : Leseni Ročaj+Silikonski Glavo

Paketni prenos Vsebine: 5 kos/Set*Les+Silikonski Nohtov Pero/Les+Silikona, Carving Pero

Smo Proizvajalec/ trgovec na www.apok.si , ena veja "CONA TOOOLS"

Smo o ffer Debelo in Spusti pošiljko.

Smo BSCI tovarne in so kot nalašč parceli sortiranje sistem, smo strogo na nadzor kakovosti in o času dostave.

Smo sp e cialized v izbor za osebno nego orodij, ki se vključujejo nohtov orodja, stopala pedikura orodja, oči orodja, obraza orodja, ličila ščetke, itd.

Smo 9 let Alibaba Trgovine Zagotovilo države in imajo okoli 3000 predmetov na spletu.

Mi lahko sprejmete OEM naročila in trgovske znamke izdelkov, z majhnimi MOQ.

Prosimo, kontaktirajte nas, če kupite več.Mi vam bo dala najboljšo ponudbo.

Moj WhatsApp / facebook je:+861 3302520303

Veseli graditi, Win-Win partnerstva z vami.

Dostava:

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Zagotavljamo vam, da pošlje blago v roku 3 delovnih dni po plačilu potrditev, razen počitniških.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Mi ladje, ki jih na Kitajskem post,HK post EMS,DHL,Fedex, glede na vašo izbiro pri dajanju naročil .

5. Če niste prejeli izdelek po 45 dni,vas prosimo, da nas kontaktirate.Mi bo vsa naša prizadevanja, da odpravite težavo.

6. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni čas se lahko razlikuje, predvsem v času turistične sezone in opravi slabo vreme, običaje, itd.

7. Nismo odgovorni za zamude zaradi carin,Uvoznih dajatev,davkov ali drugih carinskih dajatev.

8. Predmeti, ki bodo dobavljeni kot darilo in z nižjo vrednost (5$ - 35$).Če imate dodatno vprašati, prosim sporočilo me.

9. Naredimo skupaj dostava po tem, ko konča z nakupovanjem, se obrnite na nas za spremembo računa.

Plačilo:

1. Sprejemamo Alipay, Paypal, Western Union, TT tukaj.

2. Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive z varno plačilo DEPOZITNI

3. Prosimo, poskrbite, da preberete celoten opis in se strinjate s transakcijo pred nakupom.

4. Za velika naročila boste prejeli dodaten popust za stik z nami.

5. Da paymen t v roku 24 Ur.

Čas Dostave:

Način Dostave

RU

BR

NAS

Mednarodni

Kitajska Post

35-55 Dni

40-60 Dni

25-45 Dni

25-60 Dni

Express Dostava

7-12 Dni

7-12 Dni

7-12 Dni

7-12 Dni

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od datuma prejema.Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se bo štelo, uporablja in NE BOMO kupnino ALI ZAMENJAVO za vas.NI IZJEM!

Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in svoje naročilo ID.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec prekličete transakcijo ali express.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

1.Vsi predmeti, ki imajo 1 leto garancije.I f vaš nakup ne izpolnjujejo tržne kakovosti, primernosti za namen, ali se ujemajo z opisom, Smo lahko prepričani, da vaše težave je mogoče odpraviti .

2.Za napačno-poslani predmeti, vas Prosimo, da nas kontaktirate v 48 urah po porodu.Bomo poskrbeli, da poda pravilne postavke ali vrniti vse vaše plačilo.

3.Za napako ali napako izdelkih,vas prosimo, da fotografije ali videe,bi pon. ali nadomestila po potrditvi.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembna.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da smo se lahko opravljajo do vaše zadovoljstvo.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<