4pcs RC 1/10 Težko Drift Pnevmatike, Pnevmatike, Kolesa in Platišča Classic1CK 6 mm Odmik (Chrome+Slikarstvo Črna) Ustreza Za 1:10 Drift Avto 10364+Drift

4pcs RC 1/10 Težko Drift Pnevmatike, Pnevmatike, Kolesa in Platišča Classic1CK 6 mm Odmik (Chrome+Slikarstvo Črna) Ustreza Za 1:10 Drift Avto 10364+Drift

w140932

Novo

Na zalogi

€11.51 €9.09
Količina

Oznake: kforce dirke, 110 pnevmatike, kforce dirkalne pnevmatike, rc drift avto kolesa, zeleno kolo platišče, drift rc kolo, rc famiya drift kolesa, 1 10. rc avto platišča, 110 rc retro kolo, 110 rc gosenicah kolo.

Naše Pnevmatike z lepo factory original paket

Ime:1:10 Drift Kolesa&Set Pnevmatik

Drift Pnevmatike+Plastična platišča Classic1CK

Zunanji Premer: 63mm

Pnevmatike Širok:26 mm

Barva: Krom+Slikarstvo Črna

Heksagonalna sklepov: 12 mm

Odmik:6 mm

Opomba Spredaj in Zadaj, velikost je enak

To Barvne fotografije in majolka bo barva razlike

Vsebina Paketa:

100% Čisto Nov

Količina: pnevmatike x4pcs+kolo x4pcs

Pošiljke :

Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.Mi bomo poslali postavke v 3 dneh, ko je vaše plačilo, je končan.in številko za sledenje bo zagotovljena po odpremo.

Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine.

.Lahko naredimo pošiljko po vsem svetu z letalom Hong Kong,Švica ali Singapur.To traja približno 7 do 35 dni, v večini držav in približno 4 do 8 tednov, da Izrael, Italija, ruska Federacija, Brazilija, in tako naprej.Vendar upoštevajte, da čas dostave lahko vplivajo številni dejavniki, kot so počitnice, vremenske razmere itd.

Za nujno dostavo, dodatna pristojbina se zahteva za kritje stroškov, plačane express storitev podjetja.EMS/DHL možnosti nadgradnje in pristojbine informacije so na voljo prek izbirnega polja na strani košarico, preden boste checkout.Vse EMS/DHL pristojbina, ki kotirajo na checkout strani, temelji na Združiti Državni standard.Prosimo, izberite pravilen naslov za dostavo, izberete način dostave, ali bo to povzročilo veliko težav.Prosimo, upoštevajte, da pošiljk z baterijami, Cd-jev ali tekočine ne sprejemajo z DHL.

Za pošiljke, ki na področjih, ki niso zajeta Redno Express Storitev, Oddaljeno Območje zaračunane Storitve velja, če je vaš naslov za dostavo, ki spada v samoti, kontaktirali vas Bomo neposredno za dodatno plačilo.

Nazaj/ Vračilo Kupnine

Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 15 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

Pred vrnitvijo artiklov, prosimo, potrdite, povratni naslov in logistika način z nami.Po daš elemente logističnega podjetja, prosimo, pošljite nam številko za sledenje.Takoj, ko bomo prejeli elemente, bomo popravilo ali zamenjavo jih ASAP.

Stik Z Nami

Vsa sporočila so domnevali, da je treba odgovoriti v roku 1 delovnega dne.Če ne boste prejeli odgovora, vljudno prosim znova pošljite vaš email in bomo odgovor, da boste čim prej.

Povratne informacije :

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

Bomo samodejno pustite pozitivne povratne informacije, da je vsak kupec, ki je končan posel in nas je zapustil pozitivnih povratnih informacij.V malo verjetnem primeru, da niste zadovoljni z našimi storitvami, vljudno prosimo, da nas kontaktirate, preden pustite povratne informacije na spletu.Ker verjamemo, da negativne povratne informacije, NI pametno rešitev za reševanje kakršnih koli težav,, bomo poskušali naši moči, da reši vsak problem, ki nastane z nami.)

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki