2020 FAL/WIN Piratska lobanja šifon šal svile kvadratnih hidžab kul šal dame foulard femme glavo las bufanda mujer šal

2020 FAL/WIN Piratska lobanja šifon šal svile kvadratnih hidžab kul šal dame foulard femme glavo las bufanda mujer šal

w140760

Novo

Na zalogi

€5.85
Količina

Oznake: fn fal, šal lobanje, lobanja preprogo alexander mcqueen, joker abstraktnega slikarstva, umetno pashmina rute, Šal, taktično lobanje šal, šal za ženske rusija, glavo lobanje, težke debele šifon hidžab.

Ime izdelka:šifon šal

Teža:55 g

Velikost:90cmx180cm

Glavne komponente:šifon fabricl(šifon)

Pranje: Suho umivanje rok je priporočljivo .

O pošiljki

Smo privzeto, da uporabite China Post Navadne Majhne Paketni Plus dostave-brezplačna dostava (št sledenje podatkov 30-90 dni, da pridejo)

Če želite hitreje in bolje, kurirska služba, prosimo, izberite standard za paketni prenos (z sledenje podatkov 15-60 dni)

Predlagamo, da se odločite glede na vašo državo logistika stanje

Značilnosti

1. Lahka tekstura, tanko in prozorno, mehko in elastično občutek, lahki in elegantni videz, dobro zračnost in zavesa, elegantna in udobna za nošenje.

2. Tkanine, ki je redek v osnova in votek, ki je še posebej enostavno dihati.Plus zmanjšanje barvanje je dovolj in tkanine počuti še posebej mehke.To je moden tkanine, ki jih zahteva modi ženske.Tkanina je elegantna in udobna, primerna za vse letne čase.Nositi jo, zelo ženstvena Okus, zaledenitve na torto za ženske.

3. Uvožene pralni tiskanje, zelo nizko tiskanje in barvanje z napako stopnja, okolju prijazne barve, gladek, curling.Res visoko kakovost in nizko ceno!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<