55pcs/nastavite Velike Lesene Grad gradniki Igrače Montessori Zlaganje Igrače Za Otroke Gradnje Stavbe Igrače Set

55pcs/nastavite Velike Lesene Grad gradniki Igrače Montessori Zlaganje Igrače Za Otroke Gradnje Stavbe Igrače Set

w140614

Novo

Na zalogi

€21.25 €10.63
Količina

Oznake: lesene dreves igrače, blok zgraditi, fidget, pliš, komplet ženske, baby montessori, mačka za igrače, freddi, plovila lesa, razvojno izobraževalne igrače.

VRHUNSKA KAKOVOST LESA IN ZAOBLJENIMI ROBOVI IN VOGALI

Verjamemo v Kakovost, ki bo trajal.Naše Naravne Kvadratnih Lesa Kocke so narejene iz najboljših borovcev na trgu.Ti Lesenih Kock, ki bo trajalo vse življenje.Da bi se izognili vse vrste lesnih sekancev, splinters itd.smo v zadnjem trenutku, brušen robovi in vogali kocke, da jih NAJBOLJŠIH lesenih kock na trg, so 100% varni za majhne otroke, da uporabljajo kot igrače.

ZAČNETE UPORABLJATI NA DAN 1

Te Kocke prihaja pripravljen, da se uporablja od prvega dne!Uvesti jih za svoje otroke, in nato pustite, da jih uporabite svoje fantazije, da se igrajo s kockami, tudi odlična igrača za vašega otroka in svoje prijatelje, da jih self-zaposlen.

Koristno za Vse Starosti:

Navdihujoče klasičnih ustvarjalnost in izboljšanje spretnosti, ta klasični leseni blok nastavi in torbica vsebuje 10 različnih oblik in velikost za vaše otroke, da graditi svoje srce vsebine.Domišljija bo teči divje ustvarjanje edinstvene mojstrovine z različnih oblikah.Vsak prave velikosti za otroke, da To ravnanje igrača lahko služijo tudi kot "komunikacijsko orodje" za mlade in stare!

Razvoj:

Blok igrajo pomaga spodbujati ustvarjalnost, samostojna igra, zadruge igrajo, finih motoričnih spretnosti in roko oči usklajevanja.Ob gradnji, otrok mora upoštevati razmerja, simetrije, velikost in več, ki koristi zgodnje gojenje konceptov.Ta izdelek je ugodno za vašega otroka domišljijo, ki omogoča različne kombinacije, da bo zgrajena.

Prikaži Svoje Delo:

Popolna velikost za učenje umetnosti in obrti, igrajo igre, risanje in še več!Ti bloki vez in ravnotežje ter skupaj ustvarijo vse vrste gradov, kabine, garaže ali karkoli vi in vaš malček lahko predstavljate. :) Starši pozdravlja otroke, da spregovorijo o svojih deluje z njimi poveča komunikacijo med starši in otroci.

Vprašanje:

So bloki nedokončane?

Odgovor:

To je končal dobro, vendar lahko še vedno uporabljajo barve za oblikovanje lastne skupine blokov ali lesa lutke.

Vprašanje:

Kaj je starostna skupina za ta izdelek?

Odgovor:

Na polju smo pisali ta nastavitev je za "Starosti 4 - 104".Opazili smo, da so otroci kot mladi kot 2 ali 3 lahko uživali zlaganje deske ali podloga jih spremljali v vrsti, vendar ni do starosti 4 ali 5, ko večina otrok začeti gradnjo z njimi.Velika stvar o teh lesene deske je, da tudi starejši otroci in odrasli, ki uživajo stavbe z njimi tudi.Starosti 4-6 pogosto graditi ploščate oblike, ali preprosto stavb.Starosti 7-12 začetek gradnje nekaterih bolj zapletenih struktur v naši ideje stavbe knjižico.

Vprašanje:

Sem nakupe 55 picec set, vendar ni bilo pouka v paket.Sem lahko prenesete ga lahko nekje?

Odgovor:

Ni navodila.Ni scenografija za izgradnjo.Naj vaš otrok domišljiji teči divje, in on/ona vas bo navdušil s tem, kar je on/ona lahko ustvarite.

Vprašanje:

ali imajo neke vrste laquer ali konča na njih?

Odgovor:

Zdi se, da je gladka, brez lak zaključek

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<